Dolar 32,3621
%-0.37
Euro 34,6962
%-0.32
Altın 2.390,400
%-1.33
Bist-100 10.170,00
%1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski başkanın adı stattan silindi

Eski başkanın adı stattan silindi

31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde belirlenen Tire Belediye Meclisi ilk toplantısı yeni başkan Atakan Duran başkanlığında yapıldı. Toplantıda alınan kararla eski belediye başkanının ismini taşıyan "Tire Tayfur Çiçek Stadyumu"nun adı oy birliğiyle "Gazi Mustafa Kemal Atatürk" olarak değiştirildi. Öte yandan adı stattan silinen Çiçek'in Tire Belediyesi'nin web sitesinde başkan olarak yer alması dikkat çekti. Haberin yayılmasının ardından Çiçek'in özgeçmişi siteden kaldırıldı. Tire Meclisi ilk toplantısını yaptı

  • Ege Postası
  • 11.04.2019 - 09:51

31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde belirlenen Tire Belediye Meclisi ilk toplantısı yeni başkan Salih Atakan Duran başkanlığında yapıldı.

Millet İttifakı'ndan belediye başkanı seçilen İYİ Partili Salih Atakan Duran'ın başkanlık ettiği toplantı, iyi dilek ve temennilerin belirtilmesiyle başladı.

Tire Belediyesi Kültür ve Sanat Salonu'ndaki toplatıda yeni komisyonlar oluşturuldu.

Toplantıda konuşan Tire Belediye Başkanı Duran, yeni meclisin hayırlı olmasını diledi.

Belediyenin 58 milyon borcunun olduğunu söyleyen Duran, "Bu borca daha işçi davaları ve mahkemesi süren gölet arazisi tazminatları dahil değil. Ama biz bu sorunların hep birlikte üstesinden geleceğiz. Mutlu insanların yaşadığı bir Tire için çalışacağız. Tiremizin ve Tirelilerin ihtiyacı neyse bunu el birliğiyle gerçekleştireceğiz. Bundan sonra bütün toplantılarımız halkımızın huzurunda olacak. Belediyede artık kapalı kapılar ardında kararlar alınmayacak." dedi.

Tayfur Çiçek Stadyumu'nun ismi değiştirildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin mali desteğiyle Tire Belediyesi'nin inşaa ettiği ve dönemin Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in adının verildiği stadın ismi değişti.

31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından toplanan belediye meclisi, ilk toplantıda Belediye Başkanı Duran'ın Tire Tayfur Çiçek Stadı'nın isminin 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk' olarak değiştirilmesi önerisini görüştü. Başkan Duran ile 14'ü Millet İttifakı, 11'i Cumhur İttifakı'ndan seçilen meclis üyelerinin oylarıyla isim değişikliği kabul edildi. Karar salonda bulunan izleyiciler tarafından uzun süre alkışlanırken, bir süre "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye slogan atıldı. Kararla birlikte Belediye Başkanı Atakan Duran, seçim vaatleri arasındaki, stadın ismini 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk' olarak değiştirme sözünü yerine getirmiş oldu.

Stattan silindi, sitede kaldı

3 dönem Tire Belediye Başkanlığı görevini yapan 31 Mart öncesi CHP’den istifa ederek DSP’den seçime giren ve Millet İttifakı’nın adayı İYİ Partili Salih Atakan Duran’a büyük bir farkla koltuğu kaptıran Tayfur Çiçek’in adı ilk belediye meclis toplantısında Tire Stadyumun’dan silinirken, Tire Belediyesi’nin web sitesinde yer alması dikkat çekti.

Haberin ardından Çiçek'in fotoğrafı ve özgeçmişi siteden apar topar kaldırılırken yeni Başkan Salih Atakan Duran'ın fotoğrafı ve özgeçmişi konuldu.

(Haber Servisi-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.