Dolar 32,2012
%-0.23
Euro 35,0437
%-0.12
Altın 2.498,720
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur ilk resmi ziyaretlerini gerçekleştirdi

Batur ilk resmi ziyaretlerini gerçekleştirdi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye başkanı seçilmesinin ardından ilk resmi ziyaretlerini, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile Konak Kaymakamı Mehmet Eriş’e gerçekleştirdi. Batur ilk resmi ziyaretlerini gerçekleştirdi

  • Ege Postası
  • 10.04.2019 - 15:53

31 Mart yerel seçimlerinde Konak Belediye Başkanı seçilen Abdül Batur, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Konak Kaymakamı Mehmet Eriş’i makamlarında ziyaret etti.

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, İzmir’in kalbi Konak için yapacağı çalışmaları aktaran Batur, Konak ‘ı geliştirmek ve güzelleştirmek için çalışacaklarını ifade etti. 

Batur, “İzmir Valimiz Sayın Erol Ayyıldız’a bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Daha güzel bir İzmir ve Konak için üzerimize düşen her türlü vazife için hazırız. Konak’ta güzel işlere imza atacağız” dedi. 

Ziyaret sırasında bir konuşma gerçekleştiren İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u tebrik ederken, görevinde başarılar diledi.

Vali Ayyıldız'ı ziyaretinin ardından Konak Kaymakamı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret eden Batur, “Konak için, hizmet için geldik. Birlikte Konak’ta gözle görülür derecede farklar yaratacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız. İlçe Başkanım Çağrı Gruşçu ve beni makamınızda kabul etmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Konak için her zaman göreve hazırız” dedi. 

Konak Kaymakamı Mehmet Eriş de seçilmesinden dolayı Başkan Batur'u tebrik ederken, görevinde başarılar diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.