Dolar 32,2995
%-0.12
Euro 34,7889
%-0.06
Altın 2.395,700
%0.09
Bist-100 10.277,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erbaa çamlık mesire alanına sosyal tesis projesi

Erbaa çamlık mesire alanına sosyal tesis projesi

Tokat Erbaa Belediyesi, çamlık mesire alanına yeni bir sosyal tesis yapımı için proje hazırladı. Hazırlanan proje yaklaşık bir ay içerisinde ihale edilecek. Eski tesis işlevini kaybettiğinden yeni proje yıkılan tesisin yerine yapılacak. Proje...

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 14:02
Tokat Erbaa Belediyesi, çamlık mesire alanına yeni bir sosyal tesis yapımı için proje hazırladı. Hazırlanan proje yaklaşık bir ay içerisinde ihale edilecek. Eski tesis işlevini kaybettiğinden yeni proje yıkılan tesisin yerine yapılacak.

Proje bünyesinde yaklaşık 200 kişilik kapalı alan ve 400 kişilik açık oturma alanı mevcut. Kullanım olarak parsel 3 ayrı kotta düzenlenmiş. En alt kotta çocuklar için bir park, anfi tiyatro sahnesi ve oturma olanları bulunuyor. Bir üst kotta daha çok fastfood tarzı yiyeceklerin satıldığı mekanlar, son katta restoran bölümü ve önünde de yarı açık mekanlar yer alıyor. Ayrıca restoranın arka bahçesinde çocuk oyun alanları ve otopark bulunuyor.

Proje ile ilgili bilgi veren Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, “Şehir merkezimizde bulunan ve şehir merkezimizin en yüksek bölgesi olan çamlık aile mesire yerinin doğal yapısını bozmadan ve bu yapıya uygun olarak sosyal tesisimizi inşa edeceğiz. Mesire alanında yapacağımız bu projenin Erbaa’nın sosyal hayatına olumlu katkı sağlayacağını umuyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.