Dolar 32,3513
%-0.4
Euro 34,7228
%-0.24
Altın 2.409,220
%-0.56
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erasmus öğrencilerinden EXPO desteği !

Erasmus öğrencilerinden EXPO desteği !

*Ege Üniversitesi’nin ilkleri, gelişmişlik düzeyi, engin deneyimi ve bulunduğu nokta açısından “Herkes için Sağlık” ana temasına katkı sağlayacak kurumların en önemlilerinden birisi olduğuna değinen EÜ Rektörü Prof.Dr. Candeğer Yılmaz, İzmir’in EXPO 2020 adaylık sürecini her platformda desteklediklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 21.02.2013 - 10:10

İZMİR - Erasmus programı ile Ege Üniversitesi’ni tercih eden Avrupa'nın 12 değişik ülkesinden 78 öğrenci İzmir'in EXPO 2020 adaylığına destek verdi. Ege Üniversitesi Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Şube Müdürlüğü tarafından oryantasyon programı kapsamında EÜ Rektörlüğü'nü ziyaret eden üniversitelileri EÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Atilla Silkü ile Genel Sekreter Prof.Dr. M. Bülent Özkan karşıladı.
Ege Üniversitesi’nin ilkleri, gelişmişlik düzeyi, engin deneyimi ve bulunduğu nokta açısından “Herkes için Sağlık” ana temasına katkı sağlayacak kurumların en önemlilerinden birisi olduğuna değinen EÜ Rektörü Prof.Dr. Candeğer Yılmaz, İzmir’in EXPO 2020 adaylık sürecini her platformda desteklediklerini söyledi.



Erasmus kapsamında Türkiye’de en etkin bütçe kullanan üniversitesinin Ege Üniversitesi olduğuna değinen Rektör Prof.Dr.
Yılmaz, “Ege Üniversitesi Bologna Süreci kapsamında Avrupa Kredi Transfer Sistemi Etiketine (AKTS) sahip Türkiye’de sayılı üniversite arasında bulunuyor. Erasmus programı ile yeni dönemde üniversitemize gelen konuklarımızı birer gönüllü kültür elçisi olarak görüyoruz. Bu anlamda onların da bu sürece katkı sağlamasından dolayı son derece mutluyuz” diye konuştu.
EXPO 2020 İzmir logolu tişört ve şapkaları ile rektörlük merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektiren konuk öğrenciler EXPO yolculuğunda İzmir'e başarı dilediler.
Program kapsamında kampüs turuna çıkan öğrencilere EÜ Kampüsü'nün yanı sıra İzmir şehir merkezi, Efes ve Şirince gibi turistik ve tarihi mekanlar tanıtılacak. Öğrenciler aynı mesajı buralarda da dile getireceklerini söylediler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.