Dolar 32,3644
%-0.36
Euro 34,6869
%-0.34
Altın 2.395,610
%-1.12
Bist-100 10.174,00
%1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelliler Günü’ne Anlamlı Etkinlik

Engelliler Günü’ne Anlamlı Etkinlik

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Toplantı Salonu’nda etkinlik düzenlenecek. Engelliler için önemli farkındalık çalışmalarına imza atmış olan Psikolog İlknur Peder “Engelli Olmak” konulu söyleşisi ile programa konuşmacı olarak katılacak.

  • Ege Postası
  • 27.11.2014 - 13:33
Selçuk Belediyesi, Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği (SELENDER), Özel Goncagül Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile şiirlerle başlayıp, “Engelli Olmak” konulu konferansla devam edecek olan etkinlik 3 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 16.00’da Selçuk belediyesi Ahmet Taner Kışlalı salonunda gerçekleşecek.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelliler ile ilgili farkındalık çalışmaları yapan Psikolog İlknur Peder’in konuşmacı olarak katılacağı etkinliğe Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği (SELENDER) Başkanı Esat Küçükzeybek de şiirleriyle konuk olacak.
Selçuk Belediyesinin desteği ile gerçekleşecek olan bu etkinliğe tüm Selçuk Halkının katılımını beklediğini duyuran Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel; “Engelli olmak, insanlığın ortak sorunudur. Selçuk Belediyesi olarak ilçemizde engelli vatandaşlarımıza yönelik başlattığımız projelerimizi adım adım hayata geçirmeyi planlıyoruz. Belediye olarak onların mutlu olabilmeleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Ben bu anlayışla 3 Aralık’ta tüm Selçuk ve mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızı yapılacak olan etkinliğe katılmalarını diliyorum” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.