Dolar 32,3654
%-0.36
Euro 34,7292
%-0.22
Altın 2.410,360
%-0.51
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En hızlı postacılar İzmir'de yarıştı

En hızlı postacılar İzmir'de yarıştı

İZMİR’de düzenlenen 41'inci Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması, renkli ve heyecanlı görüntülere sahne oldu.

  • Ege Postası
  • 08.11.2012 - 14:05
İZMİR -Yarışmada kadınlar 5 bin, erkekler ise 10 bin metrede dereceye girebilmek için kıyasıya rekabet etti. Karşıyaka Hasan Ali Yücel Bulvarında üzerinde gerçekleşen yarışmada Türkiye bayanlarda 3 erkeklerde ise 5 sporcu ile katıldı. PTT Genel Müdürü Osman Tural ve İzmir PTT Baş Müdürü Selahattin Ekinci de yarışmayı heyecanla izledi. Genel Müdür Osman Tural bitmiş gözüyle bakılan bu kurumu 37 bin çalışanı ile bu gün ülkenin en önemli kurumları arasına getirdiklerini belirterek, "Geleneksel hale gelen her yıl düzenlenen Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yarışması ülkemizin ve İzmir’in tanıtımına büyük katkı koyacak" dedi.

Yarışmaya katılan kadın sporcular 5 bin metrelik mesafeyi bitirirken zorlandı. Bazı sporcular finişe vardığında kısa süre fenalık geçirdi. Türk Bayan takımından Yeliz Ayyıldız 1!inci, Nebahat Atasoy 2'nci oldu. Yarışmayı 3'üncü bitiren Gülşen Eser ise kural hatası yaptığı gerekçesiyle elenince yerine ücüncülük ödülü Arnavutluk’tan Igera Sulaj’a verildi.

Erkeklerde de ilk üçü Türk postacılar paylaştı. 1'inci Sebahattin Tatar, 2'nci Kadir Öztürk, 3'üncü Eskeri Aktan oldu.

Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yarışması bu sene ile birlikte ülkemizde 6'ncı kez düzenlendi. Bu yılki yarışmaya Arnavutluk, Makedonya, Kosova, Romanya, Bulgaristan ve Türkiye’den toplam 21 kadın, 35 erkek yarışmacı katıldı.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.