Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Elazığlılara Kültürel Destek

Elazığlılara Kültürel Destek

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği ve İzmir Elazığlı İşadamları Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ kültürüne yaptığı katkılardan dolayı Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a plaket verdi.

  • Ege Postası
  • 11.11.2014 - 10:21
İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğdu Ulucan ve İzmir Elazığlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nejat Ak ile beraberlerindeki heyet, var olan barış ortamında kardeşlik ve yardımlaşma duygularını pekiştirmek ve kültürel iş birliği oluşturmak amacıyla Başkan Arslan ile dernek binasında bir araya geldiler. Elazığlılar, Başkan Arslan’a, bir Elazığlı olarak Elazığ kültürüne yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

Elazığlıların Ege’de Tanıtılması İçin Çabalıyoruz

Başkan Arslan’ın göreve geldiği günden bu yana sosyal projelere ağırlık verdiğini, derneklerin çalışmalarına katkılar sunduğunu belirten Başkan Ulucan, “Elazığlılar vatanperverdir. Elazığ, medeniyetimize hizmet etmiş önemli şehirlerimizdendir. Birçok alanda başarılı işler yürüten hemşehrilerimiz sayesinde, ülkemiz adına gurur duyacağımız işler ortaya çıkmıştır. Elazığ’ın ve Elazığlıların Ege’de tanıtılması için çabalıyoruz. Başkanımızın desteğiyle kültür günleri yapabiliriz. Bunları yaygınlaştırabiliriz” dedi.
Kent adına yürütülecek birçok ekonomik ve sosyal proje olduğuna dikkat çeken Başkan Ak, “Başkanımız göreve geldiği günden bu yana önemli projelere imza atıyor. Ekonomik alanda her zaman iş birliğine hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Elazığlı tanıtım günleri gerçekleştirdik, bunu başkanımızın desteğiyle yeniden yapabiliriz” dedi.

Dernekler Sosyal Dayanışmanın Teminatıdır

Dernek başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve kendilerine düşen sorumluluklar neyse ellerinden geleni yapacaklarını belirten Başkan Arslan, “Hemşehri dernekleri toplumsal yapımızı güçlendirerek, sosyal dayanışmayı artırır. Bu açıdan bakarsak ilçemizde hizmet veren bütün sivil toplum kuruluşları başımızın tacıdır. Elazığlılar derneği de diğer derneklerimiz gibi kendi kültürlerini bulundukları bölgede yaşatmaya çabalıyorlar. Ben de bir Elazığlı olarak, başarıyla bahsedeceğimiz tanıtım günleri gerçekleştirilmesi için elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırım” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.