Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Egeli öğrencilerden anlamlı proje

Egeli öğrencilerden anlamlı proje

EGE Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğrencileri 'Bugünün ve Yarının Gençlerini Buluşturuyoruz' projesi kapsamında Cool Kids Anaokulu ile işbirliği yaparak yarının gençlerine Atatürk bilincini sanat ile aşıladı.

  • Ege Postası
  • 20.10.2016 - 13:19

Cumhuriyet Haftası ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası sebebiyle Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Şükran Tümer'in öncülük ettiği 'Bugünün ve Yarının Gençleri Buluşuyor' etkinliği, Cool Kids Anaokulu'yla birlikte düzenlendi. Yaklaşık 10 yıldır tahta kalıp baskıyla ilgili çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Tümer, Atatürk'ün siluetini ve imzasını kalıba dönüştürerek çocuklarla birlikte tişört bastıklarını anlattı. Gerek 29 Ekim'de, gerek 10 Kasım'da, gerekse 23 Nisan'da Atatürk'ü anabilecekleri faaliyetler düzenlediklerini kaydeden Tümer, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın da yaklaştığı bu günlerde Atatürk'ün siluetini ve imzasını kalıba dönüştürerek birçok alanda baskı yapıp onu yaşatmayı kendimize görev edindik" dedi.

Bu yıl ilk kez eğitim veren Cool Kids Anaokulu'nun kurucusu Buğu Karanfilci ise tam zamanlı İngilizce eğitim verdiklerini belirterek Emel Akın Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Şükran Tümer'in ilk velileri olduğunu söyledi. Çocuklara Atatürk bilincini aşılamak ve onlara Atatürk'ü tanıtmak adına böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden Karanfilci, mutlu ve huzurlu bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Karanfilci, "Çocukların buraya severek gelmeleri, eve mutlu dönmeleri bizim için çok önemli. Biz burada kendine güvenen, özbenliği gelişmiş, kendini en iyi şekilde ifade eden, hayatta dik durabilen çocuklar yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Mutlu birey olmak, mutlu bir çocukluktan geçiyor. Bu etkinlikle birlikte çocuklarımız kendilerinin de dahil olduğu bir çalışmada yer alarak Atatürk'ü ve Cumhuriyet'i yaşayarak öğrendiler" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.