Dolar 32,3594
%-0.38
Euro 34,6353
%-0.49
Altın 2.384,560
%-1.57
Bist-100 10.183,00
%1.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege'de spor turu

Ege'de spor turu

Ege temsilcilerinin son dakika durumları

  • Ege Postası
  • 12.07.2014 - 14:24
ALTAY'DA YENİ SIKINTI TÜRKER
 
 ALTAY'ın transferde gündeminin ilk sırasına aldığı isimlerle ilgili sıkıntılarına Türker de eklendi. Daha önce Musa Sinan, Olgay, Tahir ve Metin Depe'yi başka kulüplere kaptıran, Sinan Kaloğlu'yla anlaşamayan siyah beyazlılarda şimdi de Türker transferi zora girdi. Kurmayların 20 bin TL peşinat önerdiği tecrübeli futbolcunun 40 bin TL'de ısrar etmesi imzanın önünü tıkadı.

Yönetimin 20 bin TL'yi de iki taksiktle ödeme teklifi, tecrübeli golcünün Altay'a gelme ihtimalini iyice zayıflattı. İzmir'de Karşıyaka, Bucaspor ve Göztepe formalarıyla 4 şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki futbolcunun kulübü Tepecikspor'a dönmeyi planladığı, kurmayların ise futbolcuya yeni bir teklif sunacağı bildirildi.

ALTAY SAHADA

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk hedefleyen Altay, 2014-2015 sezonun çalışmalarına start verdi. Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde saat 10.00'da toplanan siyah beyazlılar 12 günlük kampa için Ödemiş Gölcük Yaylası'na gitti.

İZMİRSPOR'DA TRANSFERLER SÜRÜYOR
 
BÖLGESEL Amatör Lig'de geçen sezon seri penaltılarla kaçan şampiyonluğa yeni sezonda ulaşmak için transferde imzaları ard arda attıran İzmirspor, iki ismi daha renklerine bağladı. 

Lacivert beyazlılar Bartınspor'dan 26 yaşındaki santrfor Akın Aktaş ve Gümüşordu'dan 21 yaşındaki sol açık Erhan Güzel'le sözleşme yaptı. Şimşek'te teknik direktör Tamer Avcı'nın raporu doğrultusunda nokta transferlerin devam edeceği açıklandı.



KONAK BELEDİYESPOR'A BURAK YILMAZ'DAN DESTEK
 
SPOR Toto Süper Lig'in gol kralı Burak Yılmaz, ülkemizi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Konak Belediyespor'a destek verdi. Antrenmanlarını Çeşme'de sürdüren mavi beyazlılar, geçtiğimiz günlerde Alaçatı Sahası'nda koşu yapan Galatasaraylı santrforla buluştu. Konaklı kızlara Şampiyonlar Ligi'ndeki ön eleme turunda başarılar dileyen Burak, birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.



Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon son 16 takımın arasına kalarak önemli bir başarı elde eden İzmir temsilcisi, bu yıl ön eleme turunda Letonya'daki 1'inci Grup'ta mücadele edecek. Grupta İsviçre'nin Zürih Frauen, Belarus'un Minsk ve Letonya'nın Rigas takımlarıyla 9-14 Ağustos tarihleri arasında karşılaşacak olan Konak Belediyespor'un  kupada yoluna devam edebilmesi için gruptan lider ya da en iyi ikinci olarak çıkması şart.

HATAYSPOR'DAN GÖZTEPE'YE HALİL VETOSU
 
GÖZTEPE'nin anlaştığı orta saha Halil Karataş'a kulübü Hatayspor'dan vize çıkmadı. Göztepe'de geçen sezon play off yarı finalinde karşılaşan, bu sene de sarı kırmızılılarla aynı grupta yer alan Hataysporlular, bir kozunu daha rakibine kaptırmaktan korktu. Kulüple 2 yıllık sözleşmesi bulunan Halil'i Göztepe'ye vermeyeceğini söyleyen Hatayspor Başkanı Jan Baram yerel haber sitelerine, "Bizden zaten Hasan Küççük'ü aldılar. Lig'de en önemli rakiplerimizden biri Göztepe. En büyük kozumuzu da onlara veremeyiz" açıklamasını yaptı.

Sarı kırmızılıların bu açıklamaya karşılık Hatayspor'a reddemeyeceği yeni bir teklifle gideceği ifade edildi. Transfer ve yönetim yapılanması konusunda son aşamaya gelen Göztepe'de geçen sezon ortasında Özgür Zengin'in altyapı yöneticisi olmasıyla görevinden ayrılan Yüksel Can yuvaya döndü. Can'ın yeniden altyapının başına getirildiği belirtildi. Mehmet Sepil başkanlığındaki yeni yönetim, altyapıda Avrupa modeli planlıyor. Bu alanda uzman bir ekip oluşturulacak.

BUCASPOR'DA TEK FİRE FATİH
 
BUCASPOR'un pazartesi günü başlayacak Nevşehir kampı kadrosu belirlendi. Kaynaklar Tesisleri'nde 5 gün boyunca çalışan sarı lacivertlilerde teknik direktör Sait Karafırtınalar, gençlerden Fatih dışında 29 futbolcuyu kafileye aldı. Yeni transferler Jebrin, Berkin ve Mehmet Topçu'nun da yer aldığı kadro, Ömer, Çağlar, Mert, Orkun, Zekeriya, Volkan, Henrique, Emrecan, Emre Balak, Taha, Kadir, Batuhan, Samet, Nsaliwa, Ferhat, Civar, Mehmet İncebacak, Yasin, Zafer, Hüseyin, Emre Şahin, Çağrı, Anıl, Melih, Burak ile Abdullah isimlerinden oluşuyor.

Transferde santrfor dışında eksikliklerinin bulunmadığını dile getiren Karafırtınalar, "Kamp süresince kadromuza bir golcü katmayı planlıyoruz. Şu an ideal kadromu oluşturmak üzereyim" diye konuştu. Nevşehir'de verimli bir hazırlık dönemi geçireceklerine inandığını belirten genç çalıştırıcı, "Takımda herkes birbibirini tanıyor. Uyum sorunu gibi bir durum yaşamamız söz konusu değil. Altyapımızdan Kadir, Orkun ve Samet kampa dahil olan futbolcular. Genç ve tecrübeli futbolcularla uyumlu bir Bucaspor oluşturacağız" yorumunu yaptı.

MANİSASPOR'DA GÜRAÇAR KÖPRÜ OLACAK
 
MANİSASPOR Başkanı Abdullah Mergen, sportif direktörlük görevine getirilen eski futbolculardan Erman Güraçar'ın yönetimle takım arasında köprü olacağını söyledi. Mergen, geçmişte siyah beyazlı formayla Süper Lig'de ter döken Güraçar'ın başarılı olacağına inandıklarını dile getirdi. Güraçar ise, "Manisaspor'da gelecek adına güzel bir yapılanma var. Bu yapılanmada bana da görev verdikleri için gururluyum" diye konuştu.

Tarık Almış Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarının startı için toplanan Manisaspor, 16 Temmuz'a kadar evinde çalışacak. Siyah beyazlılar 18-27 Temmuz arasını Kocaeli Kartepe, 30 Temmuz-8 Ağustos tarihlerini Manisa, 11-22 Ağustos tarihlerini ise yine Kartepe'de kampta geçirecek. Teknik direktör Tahir Karapınar'la anlaştıktan sonra Orduspor'dan Subasic, Fenerbahçe'den Gökhan Sazdağı, Altay'dan Metin Yüksel ve gurbetçi Kudret'le el sıkışan yönetimin takviye arayışı sürüyor.

ALİAĞA PETKİM, LİGLERE KATILIM PAYINI HENÜZ YATIRMADI
 
KADINLAR Basketbol Ligi'nde mücadele eden Konak Belediyespor ve geçen sezon Beko Basketbol Ligi'nden düşen Aliağa Petkim, yeni sezon öncesi liglere katılım payını hala yatıramadı. 

Erkek voleybol ve kadın hentbol takımlarını talip bulamadığı için kapatan Konak Belediyespor, pazartesi günü mesai bitimine kadar para sorununu çözemezse kadın basketbolunda da lig faaliyetlerini bitirecek. 

Konak Belediyespor yönetiminin Bergama Belediyesi'yle yaptığı görüşmelerden henüz sonuç çıkmadı. Aralıksız 6 sezon yer aldığı Beko Basketbol Ligi'nden 7 milyon TL'ye yaklaşan borçla düşen Aliağa Petkim o tarihten sonra sessizliğe gömüldü. Aliağa'nın 2'nci Lig'e katılma ihtimali zayıf.

ANDRE SMITH, TOFAŞ'A GİTTİ
 
PINAR Karşıyaka'da 2009-2011 arasında forma giyen Amerikalı forvet Andre Smith, Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Tofaş'a transfer oldu.

Yeşil kırmızılılar, geçen sezon Leo Lyons'un ayrılması üzerine Smith'i o dönemki kulübü Venezia'dan onay çıkmadığı için alamadı. İç transferde Dixon, Mutlu, Barış, dış transferde ise Kenny Gabriel ve DJ Strawberry'le anlaşan Pınar Kaarşıya geçen sezon forma giyen Batista-Diebler ikilisinden yanıt beklendiğini bildirdi.

KARŞIYAKA FİLESİNDE MİLLİ GURUR
 
KARŞIYAKA'nın altyapıda yetişen yıldız adayı voleybolcusu Ayça Ceyna Yavuz, Genç Milli Takım'a davet edildi. 

Sırbistan'da 5-9 Ağustos tarihleri arasında Balkan Şampiyonası, Estonya ve Finlandiya'da 16-24 Ağustos tarihlerinde Avrupa Şampiyonası'na katılacak ay yıldızlı ekibimiz Ayça'nın da yer aldığı 17 kişilik kadrosuyla Ankara'da kampa girdi.

BERGAMA BELEDİYESPOR, KALECİ SALİH'LE SÖZLEŞME YENİLEDİ
 
SPOR Toto 3'üncü Lig'de transferde önemli adımlar atan Bergama Belediyespor, kalecisi Salih Şenbaş ile de sözleşme yeniledi. 

Geçen sezon Bergama kalesini 31 maçta koruyan 28 yaşındaki file bekçisiyle 2 yıllık sözleşme imzalandı. Kulübünde kaldığı için mutlu olduğunu belirten Salih, "Eşim Bergama'yı çok seviyor. Beni kalmam için o ikna etti" dedi. Başkan Hakkı Özlü de, "Salih birçok teklife rağmen Bergama'yı tercih etti" diye konuştu.



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.