Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Efkan Muhtar: Göçmen oylarını istiyorum

Efkan Muhtar: Göçmen oylarını istiyorum

CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Efkan Muhtar, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 16.11.2018 - 15:06

Muhtar, aday gösterilmesi halinde özellikle Çamdibi, Altındağ, Işıkkent ve Pınarbaşı'nda bulunan göçmen oylarını ile seçimi uzak ara kazanabileceğini söyledi.

Orman Endistürü Mühendisliği bölümü mezunu olan iki çocuk babası Efkan Muhtar, Bornova'da adım atmadığı mahalle ve sokağın kalmadığını söyledi. Seçim çalışma ekibiyle birlikte partili ve partisiz herkesi ziyaret ettiklerini ifade eden Muhtar, "2004-2014 yılları arasında iki dönem Rafet Paşa Mahallesi Muhtarlığı yaptım. İzmir Amatör Kulüpleri Derneği'nin Kurucu Başkanı ve halen Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktayım. Birçok amatör spor kulübünün yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığını da yaptım.Sporun içinden geliyorum.Bornova'da her semtinde spor sahası yapacağım. Amaç gençleri spora özendirip, kötü alışkanlıklardan korumak" dedi. 

Efkan Muhtar, "Geçmişten gelen birikimlerimle, sosyal belediyecilikle, her bireye eşit ve insanca değer vermeye çalışacağım. Tüm çalışmalarımızı ortak akıl, insan odaklı, saygı ve sevgi çerçevesinde birlikte çözeceğiz. En büyük desteği bana eşim ve çocuklarım veriyor" diye konuştu.

Muhtar, partisi tarafından aday gösterilmesi durumunda, "tüm göçmen hemşerilerimin oylarına talibim" diye konuştu. (Karataş Haber Ajansı-KHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.