Dolar 32,2708
%0.09
Euro 34,7235
%0.14
Altın 2.401,270
%0.33
Bist-100 10.281,00
%0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şahin o üç ismi Bahçeli’ye sunacak

Başkan Şahin o üç ismi Bahçeli’ye sunacak

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesi ilçelerdeki belediye başkan adaylarının belirlenmesi çalışmasını hızla sürdürüyor. İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için belirlediği 3 ismi önümüzdeki hafta Antalya’da gerçekleşecek il başkanları toplantısı sonrasında partisinin genel başkanı Devlet Bahçeli’ye de sunacak. Başkan Şahin o üç ismi Bahçeli’ye sunacak

  • Ege Postası
  • 16.11.2018 - 11:22

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir’de İl Başkanı Veysel Şahin’in yeni yönetim kurulunu oluşturduktan sonra yerel seçim çalışmalarına yoğunlaştığı belirtilirken, ilçe başkanlarından sadece iki kişi belediye başkan aday adayı olmak için istifasını verdi.

MHP İzmir’de İl Başkanı Veysel Şahin’in oluşturduğu yeni yönetim kurulu üyelerinden ise belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylığı için istifa eden olmadı. Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için partisinin Yerel Seçimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile istişarelerde bulunan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in belirledikleri 3 ismi MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sunacağı kaydedildi.

ŞAHİN, O İSİMLERİ GENEL BAŞKAN DEVLET BAHÇELİ’YE SUNACAK

Şahin’in sır gibi sakladığı ancak niteliklerinin İzmirliler'de karşılığı olan, tanınmış, saygın diye belirttiği üç İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayını önümüzdeki hafta Antalya’da gerçekleşecek olan il başkanları toplantısı sonrasında partisinin Genel Başkanı Bahçeli’ye sunacağı ve bu 3 isim hakkındaki görüşlerini ileteceği belirtildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.