Dolar 32,4544
%0.23
Euro 34,6600
%0.21
Altın 2.391,050
%0.45
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EGİKAD'dan üyelere destek ziyareti

EGİKAD'dan üyelere destek ziyareti

EGE İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu, üyelerin birbirlerini daha yakından tanıması ve karşılıklı iş birliğinin gelişmesi için gerçekleştirilen destek ziyaretlerini sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 18.07.2014 - 10:53
İZMİR-EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde üyeleri Ayşe olur, Alev Günduru ve Vildan Gündoğdu ile işyerlerinde bir araya geldi. EGİKAD Yönetimi, üyelerinin sorunlarını dinlerken, onlara ihtiyaç duydukları alanlarda destek verilmesi için girişimlerde bulunma sözü verdi. Ziyaretler sırasında yönetim ile üyeler arasındaki diyaloglar gelişirken, üyeler de öncelikle birbirleriyle iş yapma kararı aldı. İş kadınlarını bünyesinde barındıran bir dernek olarak belirli zamanlarda üyelerini iş yerlerinde ziyaret ettiklerini ve onlara karşılaştıkları güçlüklerin üstesinden gelmeleri için destek olduklarını dile getiren EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Betül Elmasoğlu, onların da ziyaretlerden çok memnun olduğunu söyledi. 

İLETİŞİM VE DAYANIŞMA
Türkiye'de girişimciliğin özendirildiğini, ancak bunun yanında birçok sorunların da yaşandığını anlatan Elmasoğlu, “Geçtiğimiz günlerde Ayşe Kadın Fasulye Ev Yemekleri'nin Sahibi Ayşe Olur, Butik Galeri Onur-Little Fairy'in kurucusu Alev Günduru ile Gündoğru Çevre Danışmanlığı sahibi Vildan Gündoğdu'yu işyerlerinde ziyaret ettik. Yönetim olarak hangi alanlarda, neler yaptıklarını yakından gördük. Diğer üyeleri birbirleriyle iş yapmaları için bilgilendirdik. Ziyaretlerimiz çok verimli geçti. Bundan sonra da üye ziyaretlerimize devam ederek, derneğimiz içindeki iletişimi ve dayanışmayı daha da artıracağız" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.