Dolar 32,5121
%0.28
Euro 34,8752
%0.21
Altın 2.440,770
%0.23
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EBİLTEM “Akademi-Sanayi Arayüzünde Dental İmplantlar Çalıştayı” düzenledi.

EBİLTEM “Akademi-Sanayi Arayüzünde Dental İmplantlar Çalıştayı” düzenledi.

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Bilim Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi EBİLTEM tarafından “Akademi-Sanayi Arayüzünde Dental İmplantlar Çalıştayı” düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 19.09.2014 - 10:11
Ege Üniversitesi’nin “İleri Biyomedikal Sanayi Doktora Programı - Biyomedikal Araştırmacı Yetiştirme Programı” projesinde hedeflenen “Sanayi ile ortak oluşturulacak öncelikli çalışma konularının belirlenmesi” konusu kapsamında, Ege Üniversitesi EBİLTEM Binası’nda ‘Akademi-Sanayi Arayüzünde Dental İmplantlar Çalıştayı’ gerçekleştirildi.
Çalıştayda; akademi ve sanayi paydaşlarıyla yapılan anketler ve ön görüşmeler neticesinde ortaya çıkan sonuçlar paylaşıldı. Ayrıca Programında sektörün ihtiyaçları, fırsatları ve sorunları ile ilgili proaktif oturumlar da yapıldı.

Etkinliğe; EÜ EBİLTEM Müdür Yrd. Doç. Dr. Özge Andiç Çakır, Biyomedikal Sanayi Doktora Programı Anabilim Dalı Bşk. Doç. Dr. Özlem Yeşil Çeliktaş, EÜ Diş Hekimliği Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Celal Artunç, Vego Danışmanlık’tan Gökçe Yalçın, İMPLANTDER  Yönetim Kurul Başkanı Oğuz Akyüz, EÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Tekin, öğretim elemanları ve sanayiciler katıldı. Program, Ege Üniversitesi Televizyonu’ndan canlı olarak yayınlandı.

Türkiye’de yapılan anketleri değerlendiren VEGO Danışmanlık temsilcisi Yalçın, Dental İmplant  sektörünün zenginlikleri, ihtiyaçları ve beklentilerinden bahsetti.
Sektörün geleceği ve fırsatları üzerinde konuşma yapan Akyüz ise Dental İmplant hakkında dünyadaki bilgi kirliliğine değinerek, bilgi kirliliğini önlemek adına dernek olarak çalışma başlattıklarını vurguladı. Türkiye’nin dünya geneline göre geride olduğunu fakat son bir yıl içerisinde büyük gelişme kaydettiklerini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.