Dolar 32,2855
%0.09
Euro 34,7034
%-0.02
Altın 2.398,720
%-0.07
Bist-100 10.359,00
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Durak ve Hepdemirgil’den PM kararı değerlendirmesi

Durak ve Hepdemirgil’den PM kararı değerlendirmesi

CHP MYK’dan isimleri geçmesine karşın PM’de çizik yiyen Cevat Durak ve Aydoğan Hepdemirgil Egepostası’na süreci değerlendirdi. Durak ve Hepdemirgil’den PM kararı değerlendirmesi

  • Ege Postası
  • 28.01.2019 - 17:22

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP MYK’dan onay alan Cevat Durak’ın adı Bayraklı Belediye Başkan adayı olarak PM’ye gitmesine karşın PM’de 41 üyenin red vermesi nedeniyle geri çekildi. Aynı durum Buca adayı olarak ismi MYK’dan geçen ancak PM’de 24’e karşı 35 oyla reddedilen Aydoğan Hepdemirgil için de yaşandı.

Buca ve Bayraklı adaylarının geri çekilmesi nedeniyle iki ilçenin adaylarının kim olacağı bir sonraki PM toplantısına kaldı.

CEVAT DURAK: SÖYLEYECEK HİÇBİR ŞEY YOK

Adı Bayraklı için geçmesine karşın PM’de onaylanmayan Karşıyaka Belediye eski Başkanı da olan Cevat Durak kırgın olmadığını, partisinin adaylarıyla birlikte çalışacağını söyledi.

NİYE KIRGIN OLAYIM Kİ'

Cevat Durak, “Partim CHP’de mücadeleye devam edeceğiz. Genel başkanımızın takdiriydi. Parti yönetiminden geçmişti. O saatten sonra PM’de olan bir konu. Söyleyecek hiçbir şey yok. Kırgın değilim, niye kırgın olayı? Yılların partilisiyim. Mücadeleye devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

AYDOĞAN HEPDEMİRGİL: SÜRECİ DİKKATLE İZLİYORUM, KARARA SAYGILIYIM

Yine adı Buca adayı olarak MYK’dan geçen ancak PM’de onaylanmayan bir diğer isim olan Aydoğan Hepdemirgil, parti kararlarına saygılı olduğunu ve süreci izlediğini belirterek, 4 Şubat’ta toplanacak PM toplantısından çıkacak yeni karara da saygılı olacağını belirtti.

HEPDEMİRGİL: PARTİME KIRILMAM MÜMKÜN DEĞİL

Aydoğan Hepdemirgil, kırgın olmadığını da vurgulayarak, şu açıklamayı yaptı: “Partinin kararlarına saygılıyım. Süreci dikkatle izliyorum. 4 Şubat’ta iyi bir karar verileceğine inanıyorum. Partimizin çok daha iyi yerlere taşıyacak bir adayın belirleneceğinden hiçbir kaygım ve şüphem yok. Tüzüğümüz bu konuda açık. Olasılık dahilinde. Takdir genel başkanımızın ve partimizin üst kurulundaki üyelere aittir. Partime kırılmam mümkün değil. Partime sevgim daima devam edecektir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.