Dolar 32,1406
%-0.19
Euro 35,0498
%0.12
Altın 2.518,820
%0.72
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğanlar Stadyumu’nda tarihi buluşma

Doğanlar Stadyumu’nda tarihi buluşma

Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapımını sürdüğü Doğanlar Stadı’nda önemli bir buluşma gerçekleşti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya , Göztepe Ceosu Barış Güçlü ve Türkiye Futbol Federasyonu Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Başkan Atila’ya forma hediye eden Özkan ve Papatya, önümüzdeki sezon için tamamlanmasını heyecanla bekledikleri Doğanlar Stadı’nda oynama isteklerini bir kez daha, bu kez yerinde dile getirdi. Doğanlar Stadyumu’nda tarihi buluşma

  • Ege Postası
  • 22.04.2015 - 14:34
İZMİR - İzmirin güzide kulüplerine ev sahipliği yapmanın tüm Bornovalılara büyük onur ve gurur vereceğini söyleyen Başkan Olgun Atila, “Altınordu ve Göztepe kulüpleri bu süreçte bizlere fikir ve önerileri ile destek oluyor. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum. Stadı Eylül Ayı’na yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 
Başkan Kocaoğlu ve Atila’ya teşekkür
 
İzmir’in stat ihtiyacına dikkat çeken Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan da inşaat çalışmaları devam eden Stat’dan övgüyle söz ederek, “Seyircinin futbolcuya yakın olacağı, terini göreceği modern bir stat olacak. Bu çok önemli. Seyirci maçla bütünleşecek. Futbolcunun yüzündeki hırsı görecek. Burası İzmirli futboseverlerin buluşma noktası olacak. Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila ve Büyük Şehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
 
İzmir güzel bir stada kavuşacak
Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya da spora olan yakın ilgisi ve desteği nedeniyle Olgun Atila’ya teşekkür ederek, “Bu konuda bizlerden çok daha tecrübeli Seyit Mehmet Özkan Başkanımız çağırdı, görüşlerimizi dile getirmek üzere hemen geldik.  İzmir olarak önümüzdeki sezon güzel bir stada kavuşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.