Dolar 32,2030
%0
Euro 35,0668
%0.17
Altın 2.521,820
%0.84
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yabancı çocuklar Uzay Kampı'nı gezdi

Yabancı çocuklar Uzay Kampı'nı gezdi

İZMİR'de, Gaziemir Belediyesi'nin düzenlediği 18'nci Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında, Makedonya ve Romanya'dan gelen çocuklar ve öğretmenlerinden oluşan 70 kişi, Uzay Kampı Türkiye'yi gezdi.

  • Ege Postası
  • 22.04.2015 - 12:32
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında dans gösterileri sunmak için İzmir'e gelen öğrenciler ve onlara eşlik eden öğretmenleri, gösterilerinde giyecekleri özel kıyafetleriyle Uzay Kampı Türkiye'yi ziyaret etti. Sıfır yerçekimi duvarı, Ay yürüyüşü koltuğu gibi astronot simülatörlerini yakından inceleyen Makedon ve Rumen öğrenciler, uzay istasyonu yakından tanıyıp astronotların uzaya nasıl gittikleri hakkında da bilgi aldılar. Romanya'dan, Bükreş Ulusal Çocuk Sarayı'ndan gelen grubun dans öğretmeni Mona Teodorescu, çocukların kamptan çok etkilendiklerini söyledi.

Teodorescu “Çocuklar Uzay Kampı'nı çok beğendiler. Büyüyünce astronot olmak isteyen öğrencilerim eğitim merkezindeki simülatörleri gezerlerken bana sürekli 'Burası sanki gerçekleşmiş bir rüya gibi' dedi. Bize Uzay Kampı'nı görme fırsatı sunduğunuz için çok teşekkür ederiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.