Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili’de büyük değişim devam ediyor

Dikili’de büyük değişim devam ediyor

Dha yaşanılabilir bir Dikili yaratmaya yönelik hizmetlerine her gün bir yenisini ekleyen Dikili Belediyesi, son olarak ilçedeki cadde ve sokaklara kilitli parke taşı döşemeye devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 21.11.2014 - 12:28
Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  30 Mart yerel seçimlerin ardından yürürlüğe giren Bütünşehir Yasası ile birlikte Dikili’ye mahalle statüsünde bağlanan Çandarlı beldesi ve köyler ile ilçe merkezinde başlattığı değişim, gelişim ve dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Ekipler, Dikili halkının yaşamını kolaylaştırmak ve ilçedeki ulaşım sorununu çözmek için hizmete yeni açtığı cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı döşemesine hız verirken, mevcut yolların tamamını da elden geçirerek bozulan, kullanılmaz hale gelen yollara kilitli parke taşı döşüyor.
 
KIŞA HAZIR 
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Bütünşehir yasasıyla birlikte Dikili Belediyesi'nin hizmet alanının çok büyüdüğünü belirterek, ‘Çandarlı'dan Bahçeli Mahallesine kadar tüm yerleşim yerlerine eşit, kaliteli, günün gereksinimlerine göre hizmet götürmek artık belediyemizin görevi. Şuanda ilk etapta altyapı ve üst yapı hizmetlerine hız verdik. Önümüz kış, ekiplerimiz vatandaşlarımızın belediye hizmetleri konusunda mağdur olmadan, yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak için tüm hızıyla çalışmalarına başladı. 30 mahallemizin hepsinde kaldırım, yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, yerel seçimlerden bu güne kadar 15 farklı noktada 25 yol açıldı.  Açılan bu yollara ve bozulan çok sayıda yola geçme parke taşları döşendi. İlçe genelinde çok sayıda cadde ve sokakta kaldırımlar yenilendi. Dikili Belediyesi’nin her birimi olarak, hemşerilerimizin daha yaşanılabilir bir kentte yaşaması için kentimizde startını verdiğimiz değişim, dönüşüm ve gelişim çalışmalarını tüm hızıyla gerçekleştirmeye devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.