Dolar 32,2610
%0.01
Euro 34,7133
%0.01
Altın 2.401,420
%0.05
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TÜRELİ'NİN gündeminde kadro var

TÜRELİ'NİN gündeminde kadro var

CHP İzmir Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu CHP Grubu Sözcüsü Rahmi Aşkın Türeli, komisyon görüşmeleri sırasında hükümet üyelerine kendi alanlarıyla ilgili atama taleplerinin tümünü ilettiklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 21.11.2014 - 12:04

Türeli, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda gerçekleşen görüşmelere ilişkin yaptığı değerlendirmede, vatandaşlardan gelen kadro taleplerini sık sık dile getirdiklerini ifade etti.
Ataması yapılmayan vatandaşların sosyal medya alanlarından kendilerine ulaştığını belirten Türeli, “Biz bu vatandaşlarımızla iletişime geçiyoruz ve taleplerini alıyoruz” dedi.
Yıllarca üniversite sıralarında emek veren insanların mezun olduktan sonra işsizlik gerçeğiyle yüz yüze kalmalarının çok acı olduğunu belirten Türeli, şöyle devam etti:
“Hükümet üyelerine kendi alanlarına ilişkin kadro taleplerinin tümünü ilettik ancak olumlu yanıtlar alamadık. Bunların arasında ataması yapılmayan öğretmenler, su ürünleri mühendisleri, veterinerler, ziraat mühendisleri, orman mühendisleri, sanat tarihçileri, arkeologlar ve diğer kadro talepleri yer aldı.”

Kadro talepleri konusunda ellerinden geleni yaptıklarını, gerek konuşmalarda gerekse bakanlara yönelik soru-cevap bölümünde ısrarla dile getirdiklerini ifade eden Türeli, “Ancak kadro konusunda hükümet üyelerini ikna etmek bir türlü mümkün olmuyor. Ataması yapılmayan arkadaşlar merak etmesinler biz tüm kadro taleplerinin takipçisiyiz. TBMM’de her ortamda dile getirmeye usanmadan devam edeceğiz” diye konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.