Dolar 32,2540
%-0.01
Euro 34,6822
%-0.08
Altın 2.393,670
%-0.28
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili'de kaldırım ve bordür döşeme  çalışmaları tam gaz

Dikili'de kaldırım ve bordür döşeme çalışmaları tam gaz

​Dikili Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde başlattığı kaldırım ve bordür taşı yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 17.12.2014 - 10:27
Dikili Belediyesi ekipleri tarafından kentin çeşitli cadde ve sokaklarında tüm hızı ile sürdürülen çalışmalardaki yeni etap daha önceden Çandarlı Yolu olarak kullanılan Gazipaşa Mahallesi 39. Sokak ile İsmetpaşa Mahallesi Şehit Sami Akbulut Caddesi bağlantı sokakları oldu.  İsmetpaşa Mahallesi Şehit Sami Akbulut Caddesi bağlantı sokakları ile Gazipaşa Mahallesi 39. Sokak'ta başlanılan kaldırım yenileme çalışmalarında kırılan, bozulan ve kullanılamaz duruma gelen kaldırımlar yenilenirken, bordür ve kilit parke taşları da yenileriyle değiştiriliyor. 
 
"Var Gücümüzle Çalışıyoruz"
 
Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin çeşitli cadde ve sokaklarında sürdürülen  çalışmalar hakkında bilgi veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "Kentimizin her noktasındaki sorunları çözmek ve hemşerilerimize en kaliteli  hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzde bu amaç doğrultusunda çalışma başlatarak günden güne büyümekte ve gelişmekte olan ilçemizin tüm kaldırımlarını yenilemek, ihtiyaç olan noktalara yeni kaldırımlar yapmak için sokakları, caddeleri şantiyeye çevirdi.  Zaten 30 Mart’tan itibaren Dikili Belediyesi laf üreten değil hizmet üreten bir belediyedir. Tüm çalışma arkadaşlarımızla el ele verip kentimizin ihtiyaçlarına çözüm üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın ilçemizin sokaklarında, caddelerinde daha rahat yürüyebilmelerini sağlamak adına kaldırım düzenleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.