Dolar 32,2656
%0.2
Euro 35,0747
%0.19
Altın 2.524,920
%0.97
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Damla sulama ile uyuşturucu yetiştirmişler

Damla sulama ile uyuşturucu yetiştirmişler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda 111 kilogram Hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda tarlada uyuşturucuyu sulamak için kurulmuş sulama sistemi bulundu. Seydikemer ilçesine bağlı Ceylan köyü Karabel...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 15:40
Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda 111 kilogram Hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda tarlada uyuşturucuyu sulamak için kurulmuş sulama sistemi bulundu.

Seydikemer ilçesine bağlı Ceylan köyü Karabel mevkiinde bir araziye Hint keneviri ekildiği ihbarını alan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler bölgede çalışma başlattı. 25 kişilik bir ekiple bölgeye gelen jandarma, ormanlık arazide esrar tarlası aramaya başladı. Kısa süre sonra esrar tarlasını bulan ekipler, tarlada sulama yapan şahısları görünce kaçan 6 kişinin peşine düştü. Kısa süren kovalamacanın ardından şahıslardan İ.A., M.K., S.T. ve N.A. yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan kişilerle olduğu tespit edilen ve kaçan M.T. ve M.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yakalanan zanlılar, sorgularının yapılması için Seydikemer Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Zanlıların esrar tarlasına kurduğu düzenek ekiplerini şaşırttı. Zanlılar ormanlık arazide kurdukları tarlada Hint kenevirini sulamak için domates seralarında kullanılan damlama sistemi kullanarak uyuşturucu yetiştirmiş.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.