Dolar 32,3477
%-0.04
Euro 34,8529
%0.18
Altın 2.392,050
%-0.2
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihangir'e İzmir'den tam destek geldi

Cihangir'e İzmir'den tam destek geldi

İstanbul Cihangir’de başlayan merdivenlerin gökkuşağı renklerine boyanması eylemleri, İzmir'de yayılıyor. Konak’da merdivenli iki sokağı boyayan gönüller, belediyelerin de kendilerine destek vermesini istedi.

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 15:03
İZMİR- Sosyal medya üzerinden örgütlenen çoğunluğu üniversiteli gençler, mahalle sakinleri ve esnaf Karataş semtinde boya ve fırçalarla Kemal Keskin Sokağı merdivenlerini gökkuşağı renklerine boyadı. Ardından ayni semte 186. Sokak'taki merdinler de vatandaşlar tarafından renklendirildi.

Gökkuşağı rengine boyanan Kemal Keser ve 186. Sokak sakinleri, hem de bu bölgeden geçen İzmirliler merdivenlerin rengarek boyanmasından son derece hoşnut olduklarını ve sokağı güzelleştirdiğini söyledi. İzmirliler İstabullu Hüseyin Çetiner tarafıdan yaratılan bu renkli hayalin daha da yaygınlaştırılmasını ve bu konuda yerel yönetimlere büyük görev düştüğünü belirterek, "İzmir’in sokakları merdivenleri ile meşhur. Hatay ve Mithatpaşa caddeleri arasında onlarca merdivenli sokak var. Körfez’den bakıldığında görünen rengarenk sokaklar kentin imajı için çok olumlu olacaktır. Renkler sokaklara hayat verecektir. Artık renkli merdivenler, basamakları griye boyatanlara karşıt bir duruş olarak sembolize edildi" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.