Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’de spor atağı

Çiğli’de spor atağı

Çiğli’de çok daha fazla sayıda kişinin spor yapabilmesi amacıyla Çiğli Belediyesi tarafından spora yönelik yatırımlar hız kazandı.

  • Ege Postası
  • 28.04.2016 - 11:07

Spor alanında yatırımlarını artıran Çiğli Belediyesi geçen yıl Ataşehir Mahallesi’nde açtığı Atatürk Spor Salonunun ardından bu yıl da yeni futbol sahaları ve Harmandalı spor salonunu hizmete açmaya hazırlanıyor. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, yapımı devam eden Harmandalı Spor Salonunun bir an önce tamamlanarak halkın hizmetine sunulması için çalışmaları sık sık yerinde incelerken, İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Evka 5 ve Küçükçiğli’de spor tesislerinin yapımı da büyük hızla devam ediyor. Öte yandan Çiğli Belediyesi tarafından yapılan Güzeltepe Spor tesislerinin inşaatı da tamamlanmak üzere.

Çiğli’nen her yerinde spor tesisi yapmayı planladıklarını belirten Başkan Hasan Arslan, “Biz Spora önem veriyoruz. Özellikle genç neslin sporla iç içe büyümelerini arzu ediyoruz. Bu da ancak ulaşabilecekleri uzaklıkta bulunan spor tesisleri ile mümkün olabilir. Harmandalı spor salonumuz tamamlanmak üzere. Buraya gençlerimizi çocuklarımızı hatta kadınlarımızı bekliyoruz. Güzeltepe’de halı saha vardı ancak tesis yoktu. Biz de şimdi buraya bir tesis binası yapıyoruz.  Yine Küçükçiğli ve Evka 5 semtlerimizde de Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla spor tesisleri yapıyoruz” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.