Dolar 32,2821
%0.02
Euro 35,0631
%-0.06
Altın 2.472,860
%0.27
Bist-100 10.494,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuklar bu atları çok sevdi

Çocuklar bu atları çok sevdi

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından ‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ projesi kapsamında Torbalı’ya gelen 3 küçük pony atına binen çocuklar gönüllerince eğlendi.

  • Ege Postası
  • 27.04.2016 - 10:43

Çocuklara at sevgisini küçük yaşlarda aşılamak amacıyla gerçekleştirilen projenin Torbalı durağı Belediye Kültür Merkezi (BKM) bahçesinde yapıldı. Bugün ve yarın da ilçede hizmet verecek olan atlar, 3 günlük programın ardından buradan ayrılacaklar.

ÇOCUKLAR DİLEDİĞİ KADAR ATA BİNECEK

Torbalı Belediyesi organizesinde ilçeye gelen atlara yoğun ilgi vardı. Belediye yetkilileri yaptığı açıklamada, “At, bildiğiniz gibi özellikle çocukların ruhsal gelişimine katkı sağlayan en önemli canlı. Ruhsal gelişimin yanı sıra fiziksel anlamda da atın iyileştirici özelliği bulunuyor. Amacımız çocuklarımızın dilediği kadar at binmesi. Bu kapsamda Türkiye Jokey kulübü yetkililerine ve ilçemize gelen çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Gözetmen denetiminde pony atlarına binen çocuklar oldukça eğlenceli vakit geçirdi. Çocuklar etkinlikten memnun kaldıklarını ve bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini dile getirdiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.