Dolar 32,3667
%-0.35
Euro 34,7691
%-0.11
Altın 2.394,190
%-1.18
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli Belediyesi’nde gergin anlar

Çiğli Belediyesi’nde gergin anlar

Çiğli Belediyesi’nde işçi krizi yaşanıyor. Maaşlarında düşüş yaşayan işçilerin belediye önündeki eyleminin ardından, Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın talimatıyla aralarında sendika yöneticisi de olan 13 işçi işten çıkarıldı. İşten çıkarılan işçiler ve yakınları soluğu belediye binası önünde aldı. Belediye binası önünde CHP Meclis üyesi Hüseyin Kalkan ile işçiler arasında tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Belediye binasının girişindeki kapının camları kırılırken, olay yerine çevik kuvvet geldi.

  • Ege Postası
  • 26.08.2014 - 01:43
EGEPOSTASI-HABER SERVİSİ-  Geçtiğimiz aylarda art arda gelen maaş krizleri ve taşeron tehlikesi ile boğuşan Çiğli Belediyesi personelinin yaşadıkları hak kayıplarını belediye önüne taşıması kriz yarattı. Haziran ayındaki hizmet alım ihalesi sonrasında maaşlarında 200 TL'lik düşüş yaşayan ÇİĞ-BEL işçisi eyleme yaptı.
  
13 İŞÇİ ÇIKARILDI
Akşam saatlerinde Başkan Arslan’ın talimatı ile aralarında sendika yöneticisinin de olduğu 13 işçi işten çıkartıldı..Atılan işçiler haberi SGK’nin sitesinden öğrendi.Yaşanan gelişme üzerine Arslan’a öfkeli olan işçiler akşam 21:00 sıralarında belediye önünde slogan atarak Arslan’ı protesto etti.

 


MECLİS ÜYESİ İLE İŞÇİLER KAVGA ETTİ
 Saatlerce protestolarına devam eden işçiler ile oraya gelen CHP’li meclis üyesi Hüseyin Kalkan arısında tartışma çıktı. CHP Meclis üyesi Hüseyin Kalkan arsında tartışma kavgaya dönüştü. Kalkan’na saldıran işçiler belediyenin giriş kapısının camlarını kırdılar. Olayın ardından polis ve çevik kuvvet ekipleri belediye önüne intikal etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.