Dolar 32,2900
%0.15
Euro 34,7563
%0.23
Altın 2.394,760
%0.06
Bist-100 10.248,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cezaevi'ndeki çocuklar 23 Nisan'ı kutladı

Cezaevi'ndeki çocuklar 23 Nisan'ı kutladı

İZMİR'in Aliağa İlçesi'ndeki Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 96'ıncı yıl kutlamaları kapsamında etkinlik düzenlendi. 

  • Ege Postası
  • 19.04.2016 - 18:46

İZMİR - Bayraklı Belediyesi ile İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu işbirliğiyle Cezaevi Spor Salonu'nda düzenlenen programda mahkum ve hükümlü çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşadı. Aliağa Belediye Başkanı MHP'li Serkan Acar, Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Hasan Karabağ, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Aliağa Ceza İnfaz Kurumlarından Sorumlu Başsavcıvekili Fatih Mehmet Öztürk, Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Güneş Okur, Jandarma Tabur Komutanı Ferhat Ersoy, İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Vural Temur ve Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampusu içerisinde yer alan kurumların müdürleri ile hükümlü ve tutuklu çocuklar katıldığı etkinlikte kurumdaki gençlere moral ve motivasyon sağlanmasının amaçlandığı belirtildi. 



Ulu Önder Atatürk'ün geleceğimizi emanet ettiği çocukları düşünen, araştıran, üreten, ahlaki ve insani değerlere sahip kişiler olarak yetiştirmeyi amaçladıklarını söyleyen Kurum Müdürü Vural Temur, "Geleceğimizi emanet ettiğimiz sevginin, kardeşliğin tohumlarının atıldığı bu güzel günden beklentimiz dünya geleceğinde hoşgörünün hakim olması, barış ve mutluluğun tesis edilmesidir" dedi. 

 


ARKADAŞLARI ÇALDI, ONLAR OYNADI 

Sahne gösterileriyle başlayan etkinlikte şiir ve kompozisyonlar okundu, Anadolu halk oyunları gösterisi sunumu yapıldı. Mahkum ve hükümlü çocuklar, arkadaşlarının seslendirdiği şarkılarla dans ederken doyasıya eğlendi. Ardından Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Roman Dans Ekibi sahne aldı. Aynı ekibin zumba ve akrobasi gösterisi de büyük alkış aldı. Etkinlikte 23 Nisan haftası kapsamında kurumda düzenlenen halı saha futbol turnuvası ile 23 Nisan temalı şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren çocuklara ödülleri verildi. (DHA)

Halı saha turnuvasında üçüncü olan takıma ödülleri Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından, ikinci olan takıma Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ tarafından verilirken turnuvanın şampiyon takımı ise kupa ve madalyalarını Aliağa Ceza İnfaz Kurumlarından Sorumlu Başsavcıvekili Fatih Mehmet Öztürk'ten aldı. 23 Nisan temalı şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ise ödülleri Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şube Başkanı Erol Ertürk tarafından verildi. Program TRT Radyosu sanatçıları tarafından seslendirilen şarkılarla son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.