Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme'de alternatif toplantı düzenlenecek

Çeşme'de alternatif toplantı düzenlenecek

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un 9 Mart Pazartesi günü İzmir’de "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" ile ilgili gerçekleştireceği toplantıya davet edilmeyen Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, alternatif toplantı düzenleme kararı aldı. Başkan Oran, Bakan Ersoy’un İzmir’de olacağı saatlerde Çeşme’de bilgilendirme yapacak. Oran davet edilmediğini belirterek tepki göstermişti...

  • Ege Postası
  • 07.03.2020 - 15:49

EGEPOSTASI- Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" ile İzmir'in gözde turizm merkezi Çeşme'de uygulanacak projenin tartışmaları sürerken, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy proje hakkında bilgilendirme yapmak üzere 9 Mart Pazartesi günü İzmir'de bir toplantı gerçekleştirecek. 

İzmir'in gözü bu toplantıya çevrilmiş durumda. Bakan Ersoy'un projeye yönelik açıklamalarda bulunacağı toplantıya kentin kanaat önderleri, bölgede yaşayanlar, STK’lar ve birçok kuruma davet giderken, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'ın davet edilmediği ortaya çıktı.

‘Çeşme Projesi’ bilgilendirme toplantısına ne yazık ki Çeşme Belediye Başkanı olarak tarafıma bir davette bulunulmamıştır" diyen Başkan Oran alternatif toplantı düzenleme kararı aldı.

Toplantı, Çeşme’de Kent Konseyi öncülüğünde yapılacak. Çeşme ve Urlalıların da davet edildiği toplantının zamanının, Bakan Ersoy'un İzmir'de olacağı saatlerde olması dikkat çekti. 

Başkan Oran, projeye ilişkin görüşlerini aktaracağı toplantı saat 12.00’de Çeşme Çakabey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.