Dolar 32,1835
%0.09
Euro 34,8904
%-0.22
Altın 2.471,800
%-1.25
Bist-100 10.898,00
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’ye sanatçı başkan

CHP’ye sanatçı başkan

CHP Balçova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Trompet Bölümü 4.sınıf öğrencisi, sigorta acentesi Korcan Uçman getirildi. Denizli doğumlu, 21 yaşındaki Uçman, Denizli’de Atatürkçü Düşünce Derneği ve CHP’de görev aldığını, 2007 yılından itibaren İzmir’de eğitim ve aktif siyaset yaşantısına devam ettiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 16.07.2014 - 16:58
Görevi teslim aldığı Balçova Gençlik Kolları başkanı Cem Özçelik yönetiminde, üniversite komisyonu başkanlığı görevini üstlendiğini anlatan Uçman,  “Cem Özçelik ve yönetici arkadaşlarımın görevlerini çok iyi yaptığını düşünüyorum. Nihayetinde bu bir bayrak yarışı. Amacımız bize teslim edilen bayrağı daha da ileriye götürmek olacaktır.  Bugünlerde her zamankinden daha fazla birleştirici adımlara ihtiyacımız var. Stratejimiz bu yönde olacaktır” dedi. Uçman sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Önümüzde iki önemli seçim bizleri beklemekte. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Orta Doğu tarafından saygı duyulan, Filistin ve İsrail konusunda gösterdiği barış çözümlü politikalarıyla sevilen, Batı ve Doğu tarafından bilim insanı olarak kabul edilen Ekmeleddin İhsanoğlu’nu iyi bir şekilde anlatmak için alanlarda olacağız.  Maalesef Türkiye Cumhuriyeti’nde mevcut iktidar toplumu ayrıştırarak kamplara bölüyor. En ulvi değerler olan barış, kardeşlik, yardımseverlik, ahde vefa duyguları yok sayılarak adeta kin ve nefret yaratılmaya çalışılıyor. Biz gençlik kolları olarak toplumun her kesimine ulaşmak için çaba sarf edeceğiz ve bunu yaparken mevcut iktidarın aksine, bize yakışan şekilde barışı, kardeşliği, birlikte yaşamanın güzelliğini anlatacağız. Umutsuz ve yılgın olmayacağız. Reçetemiz her daim ve şartlar altında Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlanmacı yüzü olacak ve “Yurtta Barış, Dünya’da Barış” şiarına sımsıkı sarılacağız. Bizler Mustafa Kemal’in Gençliğe hitabesinde belirttiği çizgiden asla geri adım atmayacağız.”
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.