Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’nin kaybettiği ilçeden aday adayı mı olaca? O isim de görevinden istifa etti

CHP’nin kaybettiği ilçeden aday adayı mı olaca? O isim de görevinden istifa etti

CHP’nin kaybettiği 8 ilçe arasında yer alan Menderes’te adı bir süredir CHP kulislerinde konuşulan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanvekili ve İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celil Anık, görevinden istifa etti. Anık, kararını hafta başında kamuoyuyla paylaşacak. CHP’nin kaybettiği ilçeden aday adayı mı olacak'

  • Ege Postası
  • 01.12.2018 - 22:18

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Yerel seçimler için partiler aday tespiti yönündeki çalışmalarını sürdürüyor. İzmir’de AK Parti ve MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ortak hareket etme yönünde karar aldı. CHP ve İYİ Parti’nin de birçok kent gibi İzmir’de de ittifak yapması söz konusu.

CHP İzmir İl Başkanlığı kaybedilen 8 artı 3 ilçede adayların erken açıklanması yönünde genel merkezden talepte bulundu. 2014 seçimlerinde CHP’nin çok az bir oy farkıyla kaybettiği 8 ilçeden biri olan Menderes’te ise çok sayıda aday adayı var.

CHP’nin İzmir ve genel merkez yöneticileri Menderes’te başkanlığı AK Parti’den almak için ince eleyip sık dokuyor. CHP yetkilileri,  Menderes’te de AK Parti ve MHP’ye yakın olan veya oy veren seçmenlerin de desteğini alabilecek isim bulma çalışmaları yapıyor.

CELİL ANIK GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Öte yandan ilçede adı bir süredir CHP kulislerinde de dillendirilen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanvekili ve İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celil Anık kararını verdi.

ANIK KARARINI PAZARTESİ AÇIKLAYACAK

Aday adayı olup olmayacağı yönünde sorulan sorulara bir süre önce, “Menderes’te ciddi bir teveccüh var ancak kararımı ayın 1’inde vereceğim’ açıklamasını yapmıştı. Edinilen bilgilere göre Celil Anık, genel merkez düzeyinde yaptığı görüşmelerin ardından görevinden istifa etti. Anık’ın bu kararını hafta başı (pazartesi) günü kamuoyuna da açıklaması bekleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.