Dolar 32,5218
%0.26
Euro 34,9335
%0.55
Altın 2.430,690
%-0.33
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Flaş iddia: Kocaoğlu yeniden aday gösterilebilir!

Flaş iddia: Kocaoğlu yeniden aday gösterilebilir!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeniden aday gösterilebileceğini iddia etti. Alçı köşe yazısında İzmir ile ilgili önemli bilgilere yer verdi.

  • Ege Postası
  • 01.12.2018 - 20:22

Alçı'nın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

CHP-İYİ Parti ittifakı ile ilgili pek de olumlu haberler gelmiyor. İki parti iller ve isimler üzerinde anlaşmazlık yaşıyor. İYİ Parti Ankara ve Manisa’yı istemekte ısrarlı görünüyor. CHP ise özellikle Ankara’da muhakkak aday çıkaracak, Parti içinde hoşnutsuzluk olsa da hâlâ en kuvvetli aday Mansur Yavaş.

Dün CHP’nin ağır toplarından bir ismin beni aradığından bahsetmiş, verdiği kulis bilgilerini paylaşmıştım. Aynı isim İzmir’i sorduğumda çok ilginç bir şey söyledi. Aziz Kocaoğlu’nun ağırlığını biliyoruz. Ben daha önce en kuvvetli adayların başında Kocaoğlu’nun desteklediği Alaattin Yüksel’in geldiğini yazdım. Tunç Soyer, Kocaoğlu ve dolayısıyla teşkilat arkasında olmadığı için devre dışı.

HER İSİM ONA ÇIKIYOR

Ancak kaynağıma göre İzmir’de Kocaoğlu’nun desteklediği isim değil, son anda Kocaoğlu’nun bizzat kendisi de yeniden aday yapılabilir! "Aday olmayacağını açıkladı, Muharrem İnce ile yaşanan kurultay geriliminden beri Kılıçdaroğlu ile ipler koptu, diye biliniyor. Bu nasıl olacak'" diye sorduğumda "Zaten mevcut tabloda defacto Kocaoğlu girecek şeçime. Gücü, desteği çok fazla. Onun işaret etmediği bir ismin şansı yok. CHP ya onun arkasında olduğu adayla çıkacak ya da bizzat kendisiyle, sonuçta Kocaoğlu ya da Kocaoğlu çıkacak" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.