Dolar 32,2956
%0.1
Euro 34,9884
%0.02
Altın 2.453,650
%0.3
Bist-100 10.162,00
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP sözcüsünden Aziz Kocaoğlu'na açıklama tepkisi

CHP sözcüsünden Aziz Kocaoğlu'na açıklama tepkisi

CHP'de İzmir başta olmak üzere kritik öneme sahip ilçelerin adaylarını belirleme çalışmaları sürüyor. Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından kameraların karşısına geçen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, tüm adayların en kısa sürede açıklanacağını belirtti. Öztrak, Aziz Kocaoğlu'nun eleştirileri gündeme getirilmesi üzerine tepki gösterdi. CHP sözcüsünden Kocaoğlu'na tepki

  • Ege Postası
  • 21.01.2019 - 15:53

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK gündemine ilişkin kamuoyunu bilgilendirdi. Toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Öztrak, Aziz Kocaoğlu'na ilişkin gelen soruları da yorumladı. 

Öztrak, İzmir adayı- Aziz Kocaoğlu ile ilgili değerlendirme oldu m? sorusuna, "Bütün adaylarımızın bir an önce açıklanması için arkadaşlarımız hızla çalışıyor. Mümkün olursa ilk PM'de bu adayları açıklamaya çalışacaklar. Çeşitli süreçler var. Bu değerlendiriliyor. Sayın Kocaoğlu aday adaylarımızdan bir tanesi. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımız. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz ancak diğer aday adaylarıyla eşit şartlarda değerlendirilecektir. Kamuoyunun ne düşündüğü, vekillerin ne düşündüğü bunların hepsi dikkate alınacaktır" yanıtını verdi.

Öztrak, bir başka gazetecinin Aziz Kocaoğlu'nun eleştirilerini gündeme getirmesi üzerine "Aziz Bey'in kendi değerlendirmeleri bunlar. Aslında tüm aday adaylarımız bu tür değerlendirmeleri kamuoyu önünde değil partimizin içinde yapabilirler. Kamuoyu önünde yapılmasının kimlerin değirmenine su taşıdığı gayet açık." tepkisini verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.