Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençlerden miniklere destek

CHP'li gençlerden miniklere destek

CHP Konak ve Bayraklı Gençlik Kolları’nın ortak olarak yapmış olduğu “Kitap paylaşınca güzel” kampanyası; Kars-Selim ilçesindeki miniklere ulaştı.

  • Ege Postası
  • 19.10.2016 - 09:12

Gençlerin, M.Kemal Atatürk’ün “Kitap akıl öğreten bir dosttur” sözüyle yola çıktıkları kampanya da, Kars-Selim ilçesi’nde bir köy okulu seçtiler. Köy okulunda Elif öğretmen ile iletişime geçtiklerinde; birçok köy okulunda olduğu gibi burada da ‘kütüphane’ olmadığını öğrendiler. Bunun üzerine, CHP’li gençler başlatmış oldukları kampanya da; birçok masal ve boyama kitabı,roman ve bilim dergisi topladılar.

CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan ve Tacettin Bayır, Konak İlçe Başkanı M.Şakir Başak, İzmir önceki dönem Milletvekili Hülya Güven'in de desteğini alan gençler topladıkları kitapları miniklere yazdıkları mektuplar ile gönderdiler.

Ayrıca; kış aylarının gelmesiyle miniklerin,atkı, ayakkabı,eldiven ve kaban gereksinimleri olduğunu belirten Gençlik Kolları Başkanları Kurtuluş Baytar ve Orçun Altanhan; okula yardım göndermek isteyen tüm duyarlı yurttaşların kendilerine ve ilçe başkanlıklarına ulaşabileceklerini belirttiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.