Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den yerel seçim çıkışı: AKP ve MHP ittifakı bizi etkilemez

CHP'den yerel seçim çıkışı: AKP ve MHP ittifakı bizi etkilemez

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 26 Eylül’de başlayan, bugün ve yarın da sürecek olan mahalle temsilcileri toplantılarında 2 bini aşkın temsilciyle bir araya geldi. Yerel seçimlere dair yol haritalarının belirlendiği toplantılarda örgütün taleplerini aldıklarını belirten CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Hasan Ali Oray ise olası AK Parti ve MHP ittifakının kendilerini zorlamayacağını söyledi. CHP'den yerel seçim çıkışı

  • Ege Postası
  • 09.10.2018 - 13:54

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in başkanlığında başlayan mahalle temsilcileri buluşması sürüyor. İl Başkanı Deniz Yücel, bugüne değin 2 bini aşkın mahalle temsilcisiyle bir araya gelerek, yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını ele aldı.

Mahalle temsilcilerinin görüş ve önerilerini de dinleyen İl Başkanı Yücel, her ilçe ve mahallede örgütün beklenti ve taleplerine uygun çalışma yöntemleri belirlemeyi amaçlıyor.

BUGÜN VE CUMA GÜNÜ DE SÜRECEK

İkinci bölgede Bergama, Dikili, Kınık, Ödemiş, Beydağ, Kiraz, Bayındır, Tire, Menemen, Foça, Aliağa’da; birinci bölgede Gaziemir, Torbalı, Menderes’te yapılan mahalle temsilcileri toplantısı bugün Güzelbahçe, Çeşme, Karaburun, Seferihisar, Urla, Cuma günü ise Konak, Balçova ve Karabağlar ile sürecek.

Toplantıları birinci bölgede, birinci bölgeden sorumlu il başkan yardımcısı Hasan Ali Oray, ikinci bölgede ise ikinci bölgeden sorumlu il başkan yardımcısı İrfan Can organize ediyor.

MAHALLE TEMSİLCİLERİMİZ SEÇİME HAZIR

Yerel seçim öncesi çalışmaları her ilçede mahalle mahalle organize edip yöneteceklerini kaydeden CHP İzmir Birinci Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Ali Oray, “Temsilcilerimizi yerel seçime hazır olarak gördüm. İnançlılar. Dinamik bir örgüt yapımız var zaten. Katılım da oldukça yüksek. Heyecan oluşmaya başlamış bile” dedi.

ORTAK AKILLA HAREKET EDECEĞİZ

Belediye başkan aday adaylarının tespitinde kimi ilçelerde ön seçim kimi ilçede eğilim yoklaması, bazı yerlerde de mevcut belediye başkanlarıyla yola devam edilmesi yönünde talepler geldiğini kaydeden CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Hasan Ali Oray, “Kimi ilçelerimiz ön seçim istedi, kimi eğilim yoklaması dedi. Kimileri mevcut belediye başkanlarıyla devam edilmesini istedi. Ortak akılla hareket edeceğiz. Her ilçenin kendine özgü dinamikleri var. Kaybettiğimiz 8 ilçenin sorun ve talepleri hakkında da bir rapor hazırlamıştık zaten. O raporu il başkanımız genel başkanımıza da iletti” diye konuştu.

AK PARTİ-MHP İTTİFAKI BİZİ ETKİLEMEZ

İl Başkan Yardımcısı Oray, olası AK Parti ve MHP ittifakının kendilerini ilgilendirmediğini de vurgulayarak, İzmir’de bu ittifakın başarıya ulaşacağına inanmadığını söyledi. Oray, “AKP ve MHP ittifakı kendi sorunları. Bizi etkilemez. Bizim örgütümüz güçlü. Her yerde güçlüyüz. Örgütümüz güçlü. Her yerde güçlüyüz. Sahaya çıkacağız ve göreceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.