Dolar 32,4478
%0.21
Euro 34,6294
%0.12
Altın 2.383,800
%0.15
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak'tan anlamlı kampanyaya büyük destek

CHP Konak'tan anlamlı kampanyaya büyük destek

Bugüne kadar gerçekleştirdiği ve destek olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken CHP Konak İlçe Başkanlığı, bu kez “Yalnız değilsiniz çocuklar” kampanyasına güç kattı. CHP Konak, proje kapsamında Nusaybin'deki çocuklara 270 adet çanta ve kırtasiye seti desteğinde bulundu. İzmir-Nusaybin arasındaki gönül köprüsüne CHP desteği

  • Ege Postası
  • 29.09.2016 - 12:00

EGE POSTASI - CHP Konak İlçe Başkanlığı, ülke genelindeki sosyal sorumluluk projelerine desteğini sürdürüyor. 

Geçtiğimiz yıl, Cizreli çocukların eğitimine "1 Defter 1 Kalem 1 Silgi"  projesi adı altında destek olan CHP Konak İlçe Başkanlığı, Kemeraltı'nda esnaflık yapan Hasan Akdoğan ve esnaf arkadaşlarının başlattığı “Yalnız değilsiniz çocuklar” kampanyasına güç kattı.

CHP Konak, proje kapsamında Nusaybin'deki çocuklara 270 adet çanta ve kırtasiye seti desteğinde bulundu. 

Çanta ve kırtasiye setleri, İlçe Başkanı Şakir Başak ve ilçe yönetimi tarafından ilçe binasında projenin mimarı Akdoğan'a teslim edildi. Proje kapsamında toplanacak olan yaklaşık 4 bin adet çanta ve kırtasiye seti otobüslerle Nusaybin'e gönderilecek.

CHP Konak İlçe Başkanı Başak, projeyi başlatan Kemeraltı esnafı Hasan Akdoğan ve arkadaşlarına CHP Konak İlçe Başkanlığı adına teşekkür etti.

VATANPERVERLİK ACILARI, SEVİNÇLERİ PAYLAŞARAK OLUR

Başak, şunları söyledi;

"Bu kampanya bugün her zamankinden daha fazla kardeşliği, beraberliği, bir millet olmamızı ortaya koyacak yardımlaşma duygusunu ve duygudaşlığımızı inşa etmek için önemli bir adım önemli bir kampanyadır.CHP Konak İlçe Başkanlığı olarak  bir yıl önce  Yozgat’ta yoksullukla pençeleşen köylere ve terörün, silahların gölgesinde okula gitmek için çaba sarfeden Cizreli çocuklara '1 Defter 1 Kalem 1 Silgi'  projesi adıyla bir kampanya başlatmıştık. Bu kampanyalar bizim özümüzü oluşturmaktadır. Şimdi de bir millet olmanın aidiyet duygusuyla,  İzmir’den terörün gölgesinde okula gitmeye çalışan ilkokul öğrencilerimize bir nebze de olsa onları hissettiğimizi, onları düşündüğümüzü, 1600 km Türkiye’nin öbür ucu olan Nusaybi’nde  okumaya çalışan o çocuklarımıza gönül dolusu sevgilerimizi ve gönül bağımızı bu okul çantalarına koyarak onlara gönderiyoruz.Vatanperverlik acıları, sevinçleri paylaşarak olur.  Bu düşünce, birlik,  beraberlik ve dayanışma ile  ecdadımızın var ettiği Türkiye Cumhuriyetinin temelini  de oluşturmaktadır.   Başta  Tüm – Yerel –Sen  olmak üzere bu kampanyaya destek veren örgütümüze sonsuz teşekkür ederim."

KÖPRÜ OLUYORUZ
Projeye desteğinden ötürü İlçe Başkanı Başak ve yönetimine teşekkür eden Akdoğan ise, "CHP Konak'ın bu projeye maddi ve manevi desteği çok önemli. Kapılarını destek için çaldığımızda projeye hemen sahip çıktılar. Hızlı bir şekilde destek oldular. Biz bu projeyle İzmir'le Nusaybin arasında bir köprü oluşturduk. CHP Konak'ta bu köprüye çok önemli bir güç katmış oldu. Başkan ve yönetimi bizim hevesimizi çoğalttı. Daha farklı bir çok projede çok sayıda çocuğumuzu sevindireceğimizi düşünüyorum" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.