Dolar 32,3921
%-0.09
Euro 34,5992
%-0.58
Altın 2.389,300
%-1.88
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den laiklik zinciri

CHP İzmir'den laiklik zinciri

Laiklik çıkışıyla gündem olan TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı istifaya davet eden ve ışık açma kapama eylemi de gerçekleştiren CHP İzmir Örgütü, bu kez ‘El ele ver, laikliğe sahip çık’ sloganıyla laiklik zinciri oluşturacak. Eylem 5 Mayıs saat 21:00'de gerçekleşecek. Körfez'de el ele verilecek

  • Ege Postası
  • 03.05.2016 - 14:24

EGE POSTASI - ''Yeni Anayasa'da laiklik olmamalı'' çıkışıyla gündeme oturan TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a yönelik CHP'den tepki açıklamaları gelirken, çeşitli yerlerde de eylemler düzenleniyor.

CHP İzmir Örgütü, Kahraman’ın laiklik çıkışını protesto etmek için bir dizi eylem hazırlamıştı.

Geçtiğimiz hafta sonu Kahraman'ı istifaya davet eden ve ışık açma kapama eylemi gerçekleştirip, sosyal medya profillerini tek tip yapan CHP İzmir Örgütü, bu kez ‘El ele ver, laikliğe sahip çık’ sloganıyla laiklik zinciri oluşturacak.

5 Mayıs Perşembe günü saat 21:00'de İzmir Körfezi’nin çeşitli  noktalarında laiklik zinciri oluşturarak TBMM Başkan Kahraman protesto edilecek.

CHP İzmir İl Başkanlığı resmi sosyal medyadan yayınladığı mesajda laiklik zincirinin oluşturulacağı yerler hakkında bilgi verdi. Buna göre Üçkuyular’dan Narlıdere’ye uzanacak eylemde, Güzelbahçe, Narlıdere ve Balçova Örgütleri Üçkuyular Feribot ve Göztepe Vapur İskelesi’nde, Karabağlar, Gaziemir ve Konak Örgütleri Göztepe Vapur İskelesi ve Konak Pier’de, Konak ve Buca Örgütleri Konak Pier ve Alsancak Limanı’nda, Bayraklı ve Bornova Örgütleri Turan Adası ve Meles’te, Karşıyaka, Çiğli ve Menemen Örgütleri de Alaybey ve Mavişehir’de bir araya gelerek zincir oluşturacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.