Dolar 32,3781
%-0.13
Euro 34,7427
%-0.17
Altın 2.409,540
%-1.05
Bist-100 10.097,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kavuz'dan o kurumla ilgili şok suçlamalar

Kavuz'dan o kurumla ilgili şok suçlamalar

Karabağlar Belediye Meclisi’nin AK Partili Üyesi Emrullah Kavuz, İzmir Ticaret İl Müdürlüğü’yle ilgili ilginç iddialar ortaya attı. Kavuz müdürlük memurlarının, sosyal medya paylaşımlarıyla iktidara hakaret etmesine, halkı paralel yapının kurumlarına karşı mağdur etmesine karşın korunduğunu savundu. AK Partili Kavuz’dan o kurumla ilgili

  • Ege Postası
  • 03.05.2016 - 13:24

EGEPOSTASI – Karabağlar Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, İzmir Ticaret İl Müdürü Cevat Akgönüllü ve bazı müdürlük çalışanlarını, Vali Mustafa Toprak’a şikayet etti. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bazı devlet büyüklerine, sosyal paylaşım sitelerindeki paylaşımlarıyla hakaret eden bazı çalışanların, tüketici hakem heyetinde de görev yaptığını, vatandaşları paralel yapının dershanelerine, okullarına karşı mağdur ettiğini belirten Kavuz, “İki yıldır bu sıkıntıları size aktarıyoruz. Ancak siz ne yaptınız, hepsini korudunuz, ne kadar muhafazakar memur varsa sürdünüz” dedi.

Emrullah Kavuz, “İzmir Valisi’ne hitaben” ve “İzmir Valimiz sayın Mustafa Toprak’a duyurulur” başlıklı yazılarında, Ticaret İl Müdürlüğü’nü hedef aldı. “Aşağıdaki paylaşımları yapan , isimlerinin üstünü karaladığım kişilerin hepsi İzmir İl Ticaret Müdürlüğü’nde çalışan memurlar. Bu şahıslar aynı zamanda il tüketici hakem heyetinde, vatandaşlarımızı parelel yapının dershanelerine, okullarına karşı mağdur eden kişiler” diyen Kavuz, şunları söyledi:

“Vali bey, biz bu paylaşımların daha fazlasını ve vatandaşlarımızın bu heyet tarafından nasıl mağdur edildiğinin belgeleriyle yardımcınız Sayın Erdoğan Özdemir’e sunduk. Valiliğimize bu şahıslar hakkında şikayetçi olup soruşturma açtırttık ve yaklaşık iki yıldır size çeşitli yollarla bu sıkıntıları ilettik. Peki siz ne yaptınız Vali bey, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, devlet büyüklerimize, daha da önemlisi bu milletin manevi değerlerine hakaret eden, bu milleti Fetö terör örgütüne karşı mağdur eden bu heyeti, başta İl Müdürü Cevat Akgönüllü olmak üzere hepsini korudunuz, bu yetmiyormuş gibi bir de üstüne İzmir İl Ticaret Müdürlüğü’nde ne kadar muhafazakar memur var, dün itibari ile de Cevat Akgönüllü’nün isteģi üzerine sürdünüz, aileleriyle birlikte mağdur ettiniz. Makamınıza olan saygımla size soruyorum.  Sayın Valim Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, bakanlarımıza, manevi değerlerimize hakaret eden bu memurlara soruşturma açtınız mı'”

AZİZ NESİNCİ, BAŞÖRTÜ KARŞITI…

İki yıldır İzmir Ticaret İl Müdürlüğü’ndeki sıkıntıları çeşitli yollarla Valiliğe ilettiklerini, kurumda ne kadar muhafazakar memur varsa, Müdür Akgönüllü’ün müfettiş arkadaşı tarafından, “Kurumda geçimsizlik yaratıyorlar” tutanağıyla İzmir’den çok uzak illere sürüldüğünü savunan Kavuz, “Onların yerine ise ne kadar sol görüşlü (Aziz Nesinci, başörtü karşıtı, Cumhurbaşkanımıza, Bakanımız sayın Sema Ramazanoğlu’na hakaret eden kişiler var) aile ve akraba olmalarına rağmen yetkili konumlara getirildiler” iddiasında bulundu.

Mağduriyetleri, Valiliğe daha önce teslim ettikleri dosyada ispatlı evrak ve fotoğraflarıyla ortaya koyduklarını kaydeden Emrullah Kavuz, “Sayın Valim bir an önce Körfez Dershanesi’ne karşı mağdur edilen vatandaşlarımızın ve mağdur edilen vatan millet sevdalısı muhafazakar memur kardeşlerimizin mağduriyetlerini gidermenizi ve suçlular hakkında gereken işlemleri yaptırmanızı acil bir şekilde bekliyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.