Dolar 32,3586
%-0.38
Euro 34,7669
%-0.11
Altın 2.397,610
%-1.04
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir birinci bölge milletvekilleri sahaya indi

CHP İzmir birinci bölge milletvekilleri sahaya indi

İlçe başkanlarını ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini sunan CHP İzmir Milletvekilleri, birinci bölgede başta kaybedilen 3 olmak üzere 14 ilçeyi gezecek. Bugün Menderes, Torbalı, Selçuk, Karabağlar’a giden vekiller adına konuşan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, örgütten yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını istedi. İlçe ziyaretlerine yarın Selin Sayek Böke ve Murat Bakan'ın da katılması bekleniyor. CHP İzmir birinci bölge milletvekilleri sahaya indi

  • Ege Postası
  • 27.12.2017 - 15:10

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- CHP İzmir milletvekilleri ilçe başkanlarının kongrelerle belirlenmesinin ardından nezaket ziyaretlerine başladı. Tacettin Bayır, Musa Çam, Özcan Purçu, Tuncay Özkan birinci bölgenin 14 ilçesine yönelik başlattıkları ziyaret çalışmasında, kaybedilen ilçeler başta olmak üzere seçime yönelik nasıl bir yol izlenmesi ve nasıl bir çalışma programı olması gerektiği konusunda örgüt yöneticileriyle görüşüyor.

CHP İzmir milletvekillerinin bugün Karabağlar ile başlayıp Menderes, Torbalı ve Selçuk ile devam edecek olan ilk günkü programında ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri hazır bulundu.

YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ SİSTEMLİ ÇALIŞIN, HERKESE DOKUNUN

Son seçimde kaybedilen ilçeler başta olmak üzere birinci bölgedeki 14 ilçeye hem nezaket ziyaretinde bulunup hem seçim çalışma programlarının nasıl olması gerektiği konusunda çalışma yaptıklarını belirten CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, “Şu anda Torbalı’dayız. Yeni seçilen yönetimlere hayırlı uğurlu olsun diliyoruz. Hem kadın, hem gençlik kolları, hem ilçe başkanlarına. Bu bir nezaket ziyareti. Gittiğimiz yerlerde, işte bugün Karabağlar’dan başladık, Menderes, Torbalı’ya gittik. Buradan Selçuk’a gideceğiz. Kaybettiğimiz üç ilçede daha iyi, planlı ve programlı çalışmamız gerektiğini konuştuk. Bu yerleri geri almak için neler yapmamız gerektiğini konuşup önerileri alıyoruz” dedi.

HARİTAYI DUVARA ASIN, SOKAK SOKAK MAHALLE MAHALLE TARAMA YAPIN

CHP’li Milletvekili Bayır, seçime yönelik olarak planlı, kısa vadeli bir çalışma yapılması gerektiğini belirttiklerini anlatarak, ‘gerekirse haritayı duvara asıp sokak sokak mahalle mahalle tarama yapın’ önerisinde bulunduklarını söyledi:

“Seçime az bir süre kaldı. Örgütümüze planlı, kısa vadeli bir çalışma yapılması gerektiğini belirttik. Gerekirse ilçenin coğrafi yapısını gösteren bir haritayı duvara asın, sokak sokak mahalle mahalle tarama yapın dedik. Yarın seçim olacakmış gibi bir yıl boyunca bu sistemli çalışmayı yapmak ve herkese dokunmak gerektiğini anlattık. Birinci bölgenin 14 ilçesini gezeceğiz.”

MUSA ÇAM: İÇE DÖNÜK MÜCADELEMİZ BİTTİ

2019 seçimlerinin kritik bir önemde olduğunu kaydeden CHP İzmir Milletvekili Musa Çam da, ilçe başkanlıklarının belirlenmesiyle birlikte içe dönük mücadelenin bittiğini sıranın seçim çalışmalarına geldiğini belirterek, bu çalışmayla ‘seçimin startını’ verdiklerini söyledi.

ÇAM: SEÇİM STARTINI VERDİK

Milletvekili Çam, “İlçe yönetimlerini ziyaret ediyoruz. Onları tebrik ediyoruz. İçe dönük mücadelemiz bitti. Şimdi dışa dönük mücadelenin zamanı. 2019 seçimi önemli. Kasımda yapılacak milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için örgütü motive ederek, seçim startını verdik. 2019 Mart ve Kasım ayları CHP’nin yerelde ve genelde iktidarını inşa edeceğiz” dedi. 

ÖZCAN PURÇU: BİR DEFAYA MAHSUS DEĞİL, SIKLAŞTIRACAĞIZ
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu da bir defaya mahsus değil seçime kadar sık sık sahada olacakları vurgusu yaptı: “İlçe kongrelerimiz bitti. Hayırlı olsun ziyaretleri yapıyoruz. Meclis tatile girdi. Örgütlerimizi diri tutmak istiyoruz. 2019’a kadar olan süreç başladı. Neler yapmalıyızı konuşuyoruz. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bir defaya mahsus değil. Vakit buldukça sıklaştıracağız. Sahada olacağız.”

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.