Dolar 32,5205
%0.26
Euro 34,8797
%0.4
Altın 2.443,090
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da ihtiyaç sahiplerine en özel hizmet

Buca’da ihtiyaç sahiplerine en özel hizmet

Buca Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan yardıma muhtaç, yoksul, kimsesiz, yaşlı ve engelliler için yürüttüğü evde bakım ve temizlik hizmetine devam ediyor. Dezavantajlı vatandaşlara pozitif ayrımcılık yaparak sosyal hizmetlerine devam eden Buca Belediyesi, bünyesinde oluşturduğu temizlik ekibi ile yardıma muhtaç 83 vatandaşın evlerinde detaylı ev temizliğini özenli bir şekilde gerçekleştiriyor. Buca Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine

  • Ege Postası
  • 27.07.2015 - 13:16
İZMİR - İnsan odaklı yatırım anlayışı ile insana dokunan projelere öncelik tanıyan Buca Belediyesi, ilçe sınırlarında yaşayan yardıma muhtaç, yoksul, yaşlı ve engelli vatandaşlara evde bakım ve temizlik hizmeti veriyor. Belediye bünyesinde oluşturulan temizlik ekibi,  belirli periyotlarla gittikleri evlerde  halı yıkama, cam silme, toz alma, mutfak temizliği gibi detaylı ev temizliği yapıyor.  Evde bakımı gerçekleştirilen vatandaşların eksikleri de gideriliyor. Temizlik ekibi, ilçede belirlenen 83 yardıma muhtaç vatandaşın evlerine giderek haftada bir kez detaylı temizliğini ve bakımını yapıyor. Günde 3 evde bakım ve temizlik hizmeti veren belediye ekipleri, evleri organik ürünlerle de dezenfekte ediyor.



BAŞKANA TEŞEKKÜR
Belediye’nin yürüttüğü evde bakım ve temizlik hizmetinde düzenli olarak faydalanan 73 yaşındaki yatalak ve gözleri görmeyen Ayşe Al, verilen hizmetlerden dolayı çok memnun olduğunu ifade etti. Ayşe Al’ın yeğeni Mehmet Keret ise hizmetlerden dolayı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve emeği geçenlere teşekkür etti.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.