Dolar 32,3037
%0.2
Euro 34,8113
%0.11
Altın 2.410,240
%0.04
Bist-100 10.267,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'nın Menderes seçimlerimde ortalık karıştı! Serkan Kalmaz'dan tehdit

Buca'nın Menderes seçimlerimde ortalık karıştı! Serkan Kalmaz'dan tehdit

CHP'nin İzmir'deki delege seçimleri yoğun bir şekilde sürerken, ortaya yine çok konuşulacak görüntüler çıktı. Buca’nın Menderes Mahallesindeki seçimi kaydeden Serkan Kalmaz adeta terör estirdi. Beyaz listeye destek veren ve seçimi Kırmızı listeye kaybeden Kalmaz'ın tehdit dolu sözlerinin yer aldığı görüntüler cep telefonu kameralarına yansıdı. Buca'nın Menderes seçimlerimde ortalık karıştı

  • Ege Postası
  • 16.11.2019 - 23:51

EGEPOSTASI- CHP'nin delege seçimlerinde yine çok konuşulacak görüntüler ortaya çıktı. Bugün yoğun bir seçim mesaisi yaşanırken, Buca’nın Menderes Mahallesi'ndeki seçimde ortalık karıştı. Kırmızı ve Beyaz listelerin yarışına sahne olan seçimde Kırmızı liste 177 oy ile seçimi kazandı. 144 oyda kalarak seçimi kaybeden Beyaz listeyi ise geçtiğimiz günlerde Buca Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Serkan Kalmaz'ın desteklediği belirtildi.

Seçimin sakin başladığı, sayım esnasında gerginlik çıktığı ve polislerin geldiği aktarıldı. 

Seçimi kaybeden ve öfkelenen Serkan Kalmaz'ın sonucu bir türlü kabullenemediği, sandık görevlilerini ve orada bulunan bazı partilileri tehdit ettiği görüntüler cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Görüntülerde sayım sonunda sandıktan Kırmızı liste çıkınca öfkelenen Serkan Kalmaz’ın sandık görevlilerine ve bazı partililere doğru parmağını sallayarak, “zorla alırız, seni evine göndermem.” şeklindeki tehdit ifadeleri yer alıyor. Ayrıca görüntülerde yer almasa da Kalmaz ve yanındakilerin sandıklara el koymaya çalıştıkları alıp götürmekle tehdit ettikleri de iddia edildi.

Videonun sonunda ise İlçe Başkanı Kasım Akdağ'ın seçim alanında telefonla görüştüğü ve oldukça gergin olduğu görülüyor. 

Seçimde kazanan  Kırmızı listede şu isimler yer alıyor;

Görkem Duman, Yıldız Yılmaz, Mukaddes Özşen, Baki Ulu, Songül Karagözoğlu, Hüseyin Benzer, Aysel Kaytantaş, Hakan Dedebal, Sami Uz, Erdal Turan, Yasemin Ağır, Hayrettin Aslan, Mehtap Bingül, Naciye Dağdelen, Ahmet Çağatay Kabakçı delege seçildi.

Serkan Kalmaz'ın desteklediği öne sürülen ve kaybeden Beyaz liste şu isimler yer alıyor; 

Abdülkadir Yıldırım, Fatma Tosunoğlu, Oktay Gökdemir, Nevriye Keyik, Nizamettin Kalkan, Muratcan Polat, Mahsun Vural, Begüm Yıldız, Doğukan Bakeş, Erdal Ergüldü, Bedri Eren, Duygu Ersin, Çiçek Darar, Sadık Açış, Turan Agüloğlu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.