Dolar 32,5547
%0.21
Euro 34,9466
%-0.07
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca Değişim Grubu yol haritasını belirledi: Önce MYK olmazsa yargı!

Buca Değişim Grubu yol haritasını belirledi: Önce MYK olmazsa yargı!

CHP Buca’da olağanüstü ilçe kongresi için imza çıkmazı yaşanırken, süreci yürüten Buca Değişim Grubu yol haritasını belirledi. Toplanan imzaları ilçe başkanlığına kesinlikle teslim etmek istemeyen imzacılar 195 imzayı noter aracılığıyla Genel Merkez’e yollama kararı aldı. CHP MYK’sından kongre kararı çıkmasını bekleyecek olan Buca Değişim Grubu, bekledikleri karar çıkmazsa yargıya başvuracak.

  • Ege Postası
  • 19.09.2014 - 13:27
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Olağanüstü ilçe kongresi için imza krizinin yaşandığı Buca CHP’de,  belirsizlik sürüyor.İmza sürecini yürüten Buca Değişim Grubu,  400 olan delege sayısının süreç içerisinde çift parti üyelikleri,ölümler ve istifalar neticesinde 378'e düştüğünü  bu nedenle, topladıkları 195 imzanın olağanüstü ilçe kongresi için yeterli olduğunu iddia etmişti. İmzaları ilçe başkanlığına teslim etmeyen Buca Değişim Grubu, önce Genel Merkez’e gitmiş Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ile bir araya gelmişti.Bingöl’ün “prosedür neyse uygulanacak” sözleri üzerine imzaları il başkanlığına verme kararı alan imzacılara İl Başkanı Ali Engin, ilçe başkanlığını adres göstermişti. İmzaları kesinlikle ilçe başkanlığına vermek istemeyen Buca Değişim Grubu yol haritasını netleştirdi.

MYK’DAN ÇIKACAK KARARI BEKLEYECEKLER
Sabah saatlerinde notere giden imzacılar, toplanan imzaları resmi kanaldan Genel Merkez’e yollama  kararı aldı. CHP MYK’sından kongre kararı çıkmasını bekleyecek olan Buca Değişim Grubu, bekledikleri karar çıkmazsa yargıya başvuracak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.