Dolar 32,2711
%0.05
Euro 34,7275
%0.05
Altın 2.400,390
%0
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu proje engelleri kaldırdı

Bu proje engelleri kaldırdı

iğli İlçe Halk Eğitim Merkezi, İŞKUR Çiğli İstihdam Şubesi, Karşıyaka Belediyesi'nin de destekleriyle Ortopedik Özürlüler Eğitim ve İş Merkezi'nde açılan istihdam garantili konfeksİyon kursunu bitiren 10 Spastik Özürlü kursiyera iş kapısı açıldı. Projeye destek veren İzmir'in ünlü markalarından Arı Giyim üç spastik özürlüyü işe aldı.

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 11:10
İZMİR- Ekim ayında başlayan ve İş Kur tarafından sağlanan 47 Bin TL destekle iş garantili kurslarını merkezlerinde başlattıklarını belirten Ortopedik Özürlüler Eğitim ve İş Merkezi Müdürü Ramazan Kaymaz, "Eğer imkanlar yaratılmasa bu insanlar evlerinde dört duvar arasında hapis hayatı yaşamak zorunda kalacaktı. İş hayatı engellilerin toplumla kaynaşmasını, özgüven gücünü kazanmasını, en önemlisi de bir meslek sahibi olarak kendi ekmeğini kazanması çok önemli. Kursa katılan kursiyerimizden ilk üçü işlerine kavuştu. Önümüzdeki

günlerde de diğerleri işbaşı yapacak. Bir çok önemli tekstill firması bizleri arayarak birlikte proje teklifinde bulundu. Bu daha çok insana iş imkanı yaratma olanağı sağlayacak. Projeye destek veren tüm kurumlara te iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.