Dolar 32,3114
%-0.08
Euro 34,7283
%-0.24
Altın 2.382,290
%-0.47
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu dörtlü başardı... Selvitopu mazbatasını aldı

Bu dörtlü başardı... Selvitopu mazbatasını aldı

Karabağlar'da ikinci dönem görev için vize alan Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, mazbatasını alarak resmen görevine başladı. En yakın destekçileri olan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve meclis üyesi seçilen, Karabağlar Belediye eski Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan da Selvitopu'nu yalnız bırakmadı. Öte yandan Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, mazbata töreninde hizmet yarışına devam mesajı verdi. Selvitopu mazbatasını aldı

  • Ege Postası
  • 04.04.2019 - 11:46

EGEPOSTASI- Kritik PM görüşmelerinde adaylığı uzun süre konuşulduktan sonra, bir dönem görev yaptığı Karabağlar'a yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yüzde 54 oy oranıyla, en yakın rakibi, AK Partili Bilal Doğan'a yaklaşık 33 bin oy fark atarak yeni dönem için vize almayı başardı. 

Başkan Selvitopu, İzmir'de CHP'li belediye başkanları arasında mazbatasını alan ilk isim oldu.

Başkan Selvitopu, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alırken, adaylık sürecinden itibaren en yakın destekçileri olan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve meclis üyesi seçilen, Karabağlar Belediye eski Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan da Selvitopu'nu yalnız bırakmadı. Törene İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız da katıldı.

"Herkese eşit hizmet anlayışı ile çalışacağız"

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Rabia Yatağanbaba, İkinci Başkanı Hasan Çelik ve İlçe Seçim Kurulu Müdürü Meryem Kaya'dan mazbatasını alan Selvitopu, yeni dönemde de Karabağlar'da hizmet yarışına devam edeceklerini kaydederek, "İlçemizde büyük bir demokrasi olgunluğuyla bir seçim süreci atlattık. Tüm Karabağlar halkına teşekkür ederiz. Artık seçim bitti; hizmet zamanı diyoruz. Tüm Karabağlar'a eşit, adaletli  hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. 500 bin nüfuslu ilçemizi ileriye taşımak adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

Mazbatasını aldıktan sonra meclis üyeleri, muhtarlar ve partililerle fotoğraf çektiren Selvitopu, çıkışta AK Parti İlçe Başkanı İrfan Doğruca ve AK Partili meclis üyeleriyle de karşılaşarak bir süre sohbet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.