Dolar 32,2711
%-0.65
Euro 34,7191
%-0.25
Altın 2.412,720
%-0.41
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da kutsal temizlik

Bornova’da kutsal temizlik

Bornova Belediyesi’nin ilçedeki ibadet yerlerinde yaptığı temizlik vatandaşların takdirini kazanıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı dörder kişilik iki ekibin baştan aşağa yaptığı temizlik sayesinde vatandaşlar ibadetlerini hijyenik bir ortamda yapmanın huzurunu yaşıyor

  • Ege Postası
  • 30.01.2015 - 10:55
İZMİR- Bornova Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini hijyenik bir ortamda huzur içinde yapması için gerekli önlemleri alıyor. Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı dörder kişilik iki ekip, ilçedeki cami ve cemevlerinin temizliğini aralıksız sürdürüyor. İki ekip günde 4 ibadethanenin temizliğini tamamlıyor. Özellikle vatandaşların ibadetlerini yaparken alınlarını koyduğu halıların temizliğine büyük önem veriliyor. Halı yıkama makinesiyle hijyen ortam sağlanıyor. Bunun yanında pencere ve sütunların temizliği de büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor. Bu sistemle ilçedeki 104 cami ve iki cemevi temizleniyor. Verilen hizmet hem ibadetlerini yapan vatandaşları hem de din görevlilerini memnun ediyor.
 
Cami imamından teşekkür
 Bornova Fidanlık Vilayet Cami İmam Hatibi Yalçın Kenar, “Bornova Belediyemiz ilçemizdeki bütün camilerde temizlik yapıyor. Camilerin görevlisi olarak bizler ve cemaatimiz bu hizmetten memnunuz. Bu hizmetin verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ibadet ve temizliğin birbiriyle çok yakından ilişkili olduğunu söyledi. Bu doğrultuda ibadet yerlerinin temizliğine büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Atila, “Ekiplerimiz büyük bir titizlikle çalışıyor. Vatandaşlarımızın ibadetlerini huzur içinde ve hijyen bir ortamda yapmaları için verdiğimiz bu hizmeti sürdüreceğiz” dedi.
 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.