Dolar 32,4298
%0.03
Euro 34,8201
%0.05
Altın 2.434,990
%0
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da spor kulüplerine destek

Bornova'da spor kulüplerine destek

Başkan Atila: “Amacımız gençlerimize sporla iç içe bir yaşam sağlamak”

  • Ege Postası
  • 26.09.2014 - 09:19
İZMİR- Bornova Belediyesi ilçede faaliyet gösteren amatör futbol spor kulüplerine 198 bin liralık maddi yardım yaptı. Kulüp temsilcileriyle biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sporun gelişmesi ve alanında başarılı isimlerin yetişmesi için ellerinden gelen katkıyı koyacaklarını belirterek, “Bornova’nın sporun başkenti olması için çalışıyoruz. Amacımız kulüplerimizle işbirliği yapıp çocuklarımızın sporla iç içe bir yaşam sürmesini sağlamak. Bütün kulüplerimizle birlik ve beraberlik içinde çalışmak istiyoruz. Kulüplere destek olmak için imkanlarımızı en üst noktasında bir kaynak ayırdık” dedi.

Bornova Belediyesi, gençlerin spora yönlendirilmesinde önemli katkıları olan ilçedeki 35 amatör spor kulübünün ayakta kalma mücadelesine 198 bin liralık maddi yardım yaparak destek verdi. Adil bir şekilde yapılan yardımlar, A takımlarının mücadele ettikleri liglere ve alt yaş gruplarında yer alan yarışmacı takım sayısına göre son iki yılın ortalaması göz önüne alınarak dağıtıldı. Kulüplerin temsilcileriyle Bornova Belediyesi Işıkkent Spor Tesisleri’nde biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, amatör futbolun gelişmesine yönelik yapacakları hizmetleri de anlattı. 

Bornova Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı İbrahim Aktaş, Bornova Belediyesi’ne ait tesislerin antrenmanlarda ve müsabakalarda amatör spor kulüpleri tarafından kullanılması ve yapılan maddi yardım nedeniyle Başkan Olgun Atila’ya teşekkür plaketi verdi. 

Sporla iç içe bir yaşam
İZMİR- Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’nın sporun başkenti olması için çalıştıklarını söyleyerek, “Amacımı kulüplerimizle işbirliği yapıp çocuklarımızın sporla içiçe bir yaşam sürmesini sağlamak. Bütün kulüplerimizle birlik ve beraberlik içinde çalışmak istiyoruz. Kulüplere destek olmak için imkanlarımızı en üst noktasında bir kaynak ayırdık. 2015 yılında desteklerimizi artırarak sürdürmeyi planlıyoruz. Bunun yanında spor alanındaki Doğanlar Stadı, Altındağ Spor Salonu gibi projelerimizi kısa sürede tamamlamak için çalışıyoruz. Bornova’nın sporun başkenti olması için çalışıyoruz” dedi.

Bornova Spor Kulüpleri Derneği Başkanı İbrahim Aktaş, Bornova Belediyesi’nin tüm imkanlarını amatörler için seferber ettiğini belirterek destekleri için teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.