Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da 'şenlik' var

Bornova'da 'şenlik' var

Bornova Belediyesi, 14 Eylül Pazar günü renkli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ünlü Bulgar şarkıcı Galena, Cüneyt Şentürk, Sakobend ve Nuri Şen’in konuk olacağı Sohbahar Şenliği, Pınarbaşı Nazım Hikmet Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilecek. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tüm Bornovalıları piknik havasında gerçekleşecek olan şenliğe davet etti.

  • Ege Postası
  • 13.09.2014 - 10:48
İZMİR-Balkan göçmenleri, Bornova Belediyesi ile İzmir Balkan Göçmenleri Derneği’nin işbirliğinde düzenlenecek. Sonbahar Şenliği’nde buluşacak. Pınarbaşı Nazım Hikmet Rekreasyon Alanı’ndaki Şenlik’te  Ünlü Bulgar sanatçı Galena, Cüneyt Şentürk, Sakobend ve Nuri Şen sahne alacak. Pek çok Balkan kenti ile ‘kardeş belediye’ olan Bornova Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyona, aralarında Bulgaristan milletvekillerinin de yer alacağı çok sayıda konuk katılacak.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tüm Bornovalıları piknik havasında gerçekleşecek olan şenliğe davet etti. İlçe sınırları içerisinde çok sayıda Balkan göçmeni vatandaşın yaşadığına dikkat çeken Atila, "Balkan kültürünü yaşatmak  amacıyla düzenlediğimiz etkinlikte, halaylarımızı hep birlikte çekeceğiz. Her zaman olduğu gibi birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajlarını yine Bornovamızdan vereceğiz" diye konuştu.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.