Dolar 32,2025
%0
Euro 35,1242
%0.34
Altın 2.523,180
%0.9
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Moda evi gibi “Sosyal Market”

Moda evi gibi “Sosyal Market”

Bayraklı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz kıyafet sağlayan “Sosyal Market” yüzleri güldürmeye devam ediyor. İhtiyaç sahipleri içinde gelinlikten damatlığa birçok ürün bulunan modern bir alışveriş merkezi görünümündeki sosyal marketten, ücretsiz yararlanıyor. Moda evini aratmayan sosyal marketi günde ortalama 15 aile ziyaret ediyor.

  • Ege Postası
  • 13.09.2014 - 09:04
İZMİR - Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve geçtiğimiz dönemde hizmete giren “Sosyal Market” ihtiyaç sahiplerine ücretsiz kıyafet vermeye devam ediyor. Duyarlı vatandaşların destekleriyle ayakta duran sosyal market, evlilik öncesi çiftlere de önemli imkanlar sağlıyor. Hayırseverlerin bağışlarıyla modern bir alışveriş merkezini andıran markete son olarak bir moda evi de 7 gelinlikle destekte bulunarak, evlenecek çiftlerin yüzünü güldürdü.
ÜCRETSİZ YARARLANIYORLAR
Bağışlar ne kadar artarsa yardımların ulaşabileceği kişi sayısının da artacağından yetkililer bu konuda vatandaşları daha duyarlı olmaya davet ediyor. Aileler, Bayraklı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne, semt merkezlerine ve muhtarlıklara müracaat ederek bu uygulamadan ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ev ihtiyaçlarından, elbiseye, ayakkabıdan bebek eşyasına ve gelinliklerden damatlıklara kadar binlerce parça ürün Sosyal Markette ihtiyaç sahiplerine sunuluyor.
DAHA FAZLA BAĞIŞ BEKLİYORUZ
Kampanyanın faydalı bir şekilde devam edebilmesi için duyarlı vatandaşların daha fazla bağışlarına ve desteklerine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kimsenin onurunu, gururunu kırmadan ihtiyaç sahibi kişi ve aileler gelip, sosyal marketten ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Burada yok yok. Bayraklı'da böyle bir ihtiyaç vardı. İkinci sosyal marketimizi de Onur Mahallesi Semt Merkezi yanında hizmete açmıştık. Bayraklı Belediyesi olarak bölgemizdeki bu ihtiyacı karşılamaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.