Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi’nden İzmir turu

Bornova Belediyesi’nden İzmir turu

Bornova Belediyesi, sosyal faaliyetler kapsamında düzenlediği organizasyonla kent merkezine uzak çevre mahallerde yaşayan kadın ve çocukları İzmir turuna çıkardı. Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nda başlayan geziye katılan konuklar ardından düzenlenen vapur turu ile Körfez’in tadını çıkardı.

  • Ege Postası
  • 23.09.2015 - 10:15
Bornova Belediyesine bağlı Kavaklıdere, Çamiçi, Eğridere, Çiçekliköy, Lakaköy, Gödere, Yeşilçam  ve Karaçam Mahallelerinde yaşayan kadın ve çocuklar kendileri için düzenlenen İzmir turunda keyifli bir gün geçirdi. Geziye katılan 700 konuk İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen otobüslerle köylerinden alındı. Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nda başlayan turlar,  Körfez gezisiyle devam etti.
 

Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na en büyük ilgiyi çocuklar gösterdi. Parkta yaşayan hayvanları gözleyen minikler, hayvanlar hakkında bilgiler de aldı. Ardından Üçkuyular Vapur İskelesi’ne götürülen Bornovalılar, burada kendileri için hazırlanan vapurla Körfez turuna çıktı.


Konukların yiyecek ve içecek ihtiyaçlarının da karşılandığı etkinliğe katılan vatandaşlar kendilerine bu imkanı sunan Bornova Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.