Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Batur: 'Yine de umut var'

Başkan Batur: 'Yine de umut var'

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur CHP Narlıdere ilçe ve İzmir il teşkilatlarının bayramlaşma törenlerine katıldı. Başkan Batur bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada yaklaşan 1 Kasım seçimlerine vurgu yaptı.

  • Ege Postası
  • 22.09.2015 - 15:29
CHP Narlıdere ilçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Genel Merkez Yüksek Disiplin kurulu üyesi Mustafa Moroğlu, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, CHP Narlıdere ilçe Başkanı Cafer Esen ve partililer katıldı. Bayramlaşma programında bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ‘ Buruk bir bayram ama yine de umut var’ diyerek sözlerine başladı. Batur “ Ülke olarak çok zor bir dönemin içindeyiz. Seçim seçime geçerken gencecik fidanlarımızı şehit verdik. Türkiye’nin her yerine ateş düştü. Hiçbir hesap tek bir evladımızın saçının telinden daha önemli olamaz. İktidarı kaybetme korkusu ile yapılanlar artık ülkemizi aşmış ve tüm Dünya’ya mal olmuştur.



Basın kuruluşlarına sudan sebeplerle soruşturmalar düzenleniyor. Halk tepkisi adı altında iktidar vekili öncülüğünde taşlanıyor ve tehdit ediliyor. Demokrasi hiçe sayılıyor ve önümüzdeki seçimler için söylenenler kafaları karıştırıyor. Birçok merkez ve noktada oy pusulaları ve seçim sonuçları çoktan hazırlanmış ve 1 Kasımı beklediği söyleniyor. Her koşulda bizlere düşen görev çok önemli seçimlerde sandıklarımıza sahip çıkacağız ve vatandaş olarak oy kullanacağız. Savaşın gölgesinde kaybettiğimiz şehitlerimizin acısı hala tazeyken bu bayramda yapacağımız ziyaretlerde tek paylaşacağımız şey acımız. Ben buradan herkese Ailesi ile birlikte geçireceği Huzurlu ve Barış dolu bir Bayram diliyorum” dedi.

Tek bir oy‘un bile önemi var
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ve CHP Genel Merkez Yüksek Disiplin kurulu üyesi Mustafa Moroğlu ise seçimlere az bir süre kaldığını ve bu kader seçimlerinde CHP’li bir iktidar için verilecek tek bir oy’un bile çok önemi olduğunu ifade ettiler. CHP Narlıdere İlçe Binasında gerçekleşen bayramlaşma programının ardından Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Genel Merkez Yüksek Disiplin kurulu üyesi Mustafa Moroğlu, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, CHP Narlıdere ilçe Başkanı Cafer Esen ve partililer İzmir Fuar Kültürpark’taki CHP İzmir il bayramlaşma törenine katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.