Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir piyanist bir yazarla Karşıyaka'da buluştu

Bir piyanist bir yazarla Karşıyaka'da buluştu

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi bir yazar ve bir piyanistin muhteşem buluşmasına sahne oldu. Ülkemizin en önemli piyanistleri arasında gösterilen, İzmirli sanatçı Burçin Büke ve gazeteci-yazar Kürşat Başar’ın “Bir Piyanistin Yazarla Buluşması “başlıklı konseri, farklı yorum ve sunumuyla sanatseverleri büyüledi.

  • Ege Postası
  • 28.02.2014 - 11:12
İZMİR-Konser, Burçin Büke’nin sihirli dokunuşları ile piyanonun tılsımlı müziği ile başladı. Kürşat Başar saksafonu ile şarkılara eşlik eserken, davulda Ayhan Öztoplu, bas gitarda Uğur Yalçın ve vokalde Ayşen Şimşekyay’dan oluşan gurubun uyum ve başarısı salonu dolduran sanatseverlerden tam not aldı.
 
Yoğun ilgi nedeniyle seyircilerin bir kısmı konseri merdivenlere oturarak izlemek zorunda kaldı. Konserde program dışına çıkarak sürpriz şarkılara da yer verilirken, “Keşke Burada Olsaydın, bana Ellerini Ver, Bülbülüm Altın Kafeste, Ayrılmam Sarılırım Hayallerine” gibi parçalara izleyiciler de eşlik etti.
 
Karşıyaka’da ilk kez konser verdiklerini belirten Kürşat Başar, “Burçin ile bir tesadüfen karşılaştık. Daha sonra ortak çalışmaya başladık. Bu konserleri farklı pek çok yerde gerçekleştirdik. Karşıyaka’da güzel bir izleyici ile buluştuk. Bu güzel ortamı sağlayanlara teşekkür ediyoruz“ diye duygularını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.