Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar'dan 90 yıllık çınara vefa örneği

Akpınar'dan 90 yıllık çınara vefa örneği

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP'nin İzmir'deki simge isimlerinden olan, yaklaşık 75 senelik parti üyeliği sürecinde aralıksız 7 dönem İl Genel Meclisi üyeliği yapan, ve partinin her kademesinde görev aldıktan sonra emekliliğin tadını çıkartan İbrahim Yılmaz'ın 90'ncı doğum gününü kutladı. Alaybey'deki Paşa Kafeterya'da gerçekleşen duygusal partiye, Yılmaz'ın eşi Safure Yılmaz, aile bireyleri, partili dostları katıldı.

  • Ege Postası
  • 28.02.2014 - 11:06
İZMİR- İbrahim Yılmaz'a çiçek hediye eden ve elini öperek doğum gününü kutlayan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Akpınar "İbrahim Yılmaz, İzmir ve CHP için örnek alınacak bir insandır. İl Genel Meclisi üyeliği sürecinde yaptığı hizmeter hala anlatılmaktadır. Pek çok sokağa, caddeye ismi verilmiştir. 90 yıllık çınar olan CHP gibi, O da 90'ncı yaşını kutluyor. Yanında olmak ve vefa borcumuzu bir nebze de olsa ödemek istedik. Geçmişine sahip çıkmayanlar, geleceğine ışık tutamaz. Biz, bayrağı onlardan devraldık ve daha yukarılara çıkartacağız. Yaşanabilir bir Karşıyaka yaratacağız ve hizmette Türkiye'ye model olacağız. Ben hizmetin, partimize ve kentimize hizmet eden herkesin kölesi olurum. Vefa, insan için en önemli duygudur. Bunu yaşatacağız" dedi.

AKPINAR'A ÖVGÜ
Akpınar'ın, CHP Karşıyaka adayı olmasından son derece mutluluk duyduğunu ifade eden İbrahim Yılmaz ise başarı dileklerinde bulundu. Yılmaz "Akpınar çok yakın kardeşimdir. Zamanı gelir elimi öper, yeri gelir paltomu tutar. CHP'li olmak sorumluluk ister. Önemli olan halka hizmettir. Fakir fukarayı silip geçmemektir. Ölümde, düğünde, doğumda hep halkın yanında olmaktır, önemli olan. Hüseyin Mutlu Akpınar da bunu en iyi şekilde yapacaktır" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.