Dolar 32,2432
%-0.04
Euro 34,6702
%-0.12
Altın 2.404,170
%0.16
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bilet sorgulama nasıl yapılı? Telefondan bilet sorgulama!

Bilet sorgulama nasıl yapılı? Telefondan bilet sorgulama!

Bilet sorgulama nasıl yapılı? sorusu, milyonlarca vatandaş tarafından soruluyor. Büyük ikramiyenin belli olmasıyla birlikte biletini sorgulayarak biletine ikramiye isabet edip etmediğini öğrenmek isteyen vatandaşlar, bilet sorgulama aramalarını arttırdı. İşte bilet sorgulama ve detaylar.

  • Ege Postası
  • 01.01.2018 - 09:17

Bilet sorgulama işlemi, milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. Bilet sorgulama işlemini nasıl yapacağını araştıran milyonlarca vatandaş, internet üzerinde "Telefondan bilet sorgulama" ve "Bilet sorgulama" aramasını yapmaya başladı. Peki Telefondan bilet sorgulama işlemi nasıl yapılı? Bilet sorgulama nereden yapılı? İşte detaylar.

BİLET SORGULAMA NASIL YAPILIR'

Bilet sorgulama işlemi, büyük ikramiye rakamlarının ve diğer ikramiye kazanan rakamların belli olmasının ardından araştırılmaya başlandı. Telefondan bilet sorgulama işlemini nasıl yapacağını araştıran milyonlarca vatandaş, internette sorunun  cevabını araştırıyor.

Telefondan bilet sorgulama işlemi için ilk olarak www.mpi.gov.tr internet sitesine giriş yapmak gerekmektedir. Ardından çekiliş tarihi seçilmeli ve biletin numarası yazılmalıdır. Bu iki işlemin ardından "Sorgula" butonuna tıklayarak bilet sorgulama işlemi yapılır.

BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Eğer biletinize isabet eden bir ikramiye varsa, ekranda uyarı olacak görünecektir. Biletinize ikramiye isabet etmediği takdirde biletinize ikramiye isabet etmediğine ilişkin bir mesaj alacaksınız.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.